31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı olarak mevcut belediye başkanı Alim Karaca’yı bir dönem daha aday göstermişti. Adayların belli olması sonrasında belediye meclis üyeleri merak edilmeye başlanmıştı. Belediye başkan adaylarının ve belediye meclis üyelerinin listesinin ilçe seçim kurullarına verilmesinin son gününde Fethiye CHP Belediye Meclis Üyeleri Listesi basınla paylaşıldı.

Paylaşılan listeye göre Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Meclis Üyesi Adayları sırası ile Sabri Oğuz Bolelli, Ali Özgür Kullukçu, Melek Gözde Gürsoy, Veli Uysal, Tuğçe Doğu, Halil Duman, Nurettin Metin Sevinç, Taner Boz, Fatih Ugan, Dilaver Acar, Muharrem Akalın, Şevki Arıcan, Doğuş Çelik, Ruhtan Başkaya, Gülümser Oymak, Derya Yılmaz, Emrah Arif Tekelioğlu, Necati Bölükbaşı, Oğuzhan Çoban, Değer Erdemli, Cüneyt Ağartan, Güler Özcan, Esra Ergün Aybek, Yıldız Gökmen, Mustafa Kırçıl, Saniye Gönen, Özgür Gökçe, Pınar Ekiz şeklinde oluştu.

YÜRÜYÜŞ YAPARKEN DÜŞEN İNGİLİZ TURİST HASTANEYE KALDIRILDI YÜRÜYÜŞ YAPARKEN DÜŞEN İNGİLİZ TURİST HASTANEYE KALDIRILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye’de kontenjan meclis üyesi adayı olarak ise sırası ile Bülent Uysal, Ünal Karaisaoğlu ve Mehmet Uzunoğlu’nu gösterdi.