MESAİ SAATİNDE ÇIKMASI FACİAYI ÖNLEDİ MESAİ SAATİNDE ÇIKMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Bu yıl sekizincisi düzenlenen etkinlik, Muğla'nın Fethiye ilçesi Beşkaza Meydanı'nda gerçekleşti. Katılımcılar, kanserden kaybedilen hayatlara saygı amacıyla bir dakikalık sessizlik duruşunda bulunup el ele zincir oluşturdu.

Etkinlikte, Üzümlü Stompers isimli dans ekibi müzik gösterisi gerçekleştirdi ve ısınma hareketleriyle koşuya hazırlandılar. 5 ve 10 kilometrelik parkurda yer alan 7 ile 80 yaş arasındaki sporcular, kanserle mücadeleye destek olmak için mücadele etti. Toplamda 300 kişinin katıldığı etkinlik, Fethiye Kaymakamlığı ve Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) işbirliğiyle düzenlendi.

Etkinlikten elde edilen gelir, Fethiye Devlet Hastanesi Onkoloji Bölümü'ne bağışlanacak. FETAV Müdürü Dilek Dinçer, "Bu yıl 8'incisini düzenlediğimiz yarışla kanserle mücadeleye destek olmayı ve farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz" dedi. Etkinlikte başarılı olan sporcular ödüllerini Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, FETAV Müdürü Dilek Dinçer ve diğer ilgililerden aldılar. Ayrıca etkinlikte, dans gösterisi ve Mustafa Selçukoğlu konseri de düzenlendi. Bu etkinlikle, kanserle mücadelede toplumsal bilinci artırmak ve bu önemli konuda destek sağlamak hedeflendi.