Ortaca Final Okulları'nın öğrencileri 29 Şubat Perşembe günü anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Doğan Cüceloğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen Barış Manço Anma Gecesi'nde Barış Manço kılığına giren öğrenciler unutulmaz sanatçıyı şarkıları ve programlarıyla andı.

Adam Olacak Çocuklar; Anadolu Rock müziğin kurucuları arasında yer alan, 1991 yılında Devlet Sanatçısı unvanına layık görülen, şarkıcı, besteci, söz yazarı, TV programı yapımcısı, sunucu ve kültür elçisi Barış Manço'yu unutulmayan şarkıları, birbirinden güzel dans showları ile sevgi ve özlemle andıkları bu gecede izleyenleri hem geçmişe götürdü hem de unutulmaz bir gece yaşattı.

ADAM OLACAK ÇOCUK PROGRAMINI YAPTILAR

Öğrenci ve öğretmenlerin yanında velilerin de sahne aldığı gecede; okulun en küçük öğrencileri de ‘Adam Olacak Çocuk’ programını yeniden canlandırdı ve izleyenleri eğlendirirken geçmişe de götürdü.

Unutulmaz şarkıların eşliğinde gerçekleşen gecede Barış Manço'yu 25. ölüm yıldönümünde unutmayan Final Okulları, öğrencilere ve velilere hep hatırlayacakları bir gece yaşattı.

Tr567-1

ÖĞRETMEN ATAMASINDA RAKAM BELLİ Mİ? BAKAN TEKİN AÇIKLADI ÖĞRETMEN ATAMASINDA RAKAM BELLİ Mİ? BAKAN TEKİN AÇIKLADI