İyi Parti'de Bodrum Belediye Başkan adaylığı, Muğla milletvekili adaylığı ve yerel yönetimler başkan yardımcılığı görevlerini yürüten Mehmet Tosun, 15 Ocak tarihinde partisinden istifa etmişti.

GÖRDÜĞÜM LUZÜM ÜZERİNE DEMİŞ VE İSTİFA ETMİŞTİ

BODRUM’A 556 YOLCUSUYLA GELDİ BODRUM’A 556 YOLCUSUYLA GELDİ

Tosun, istifa haberini de sosyal medya hesabından duyurmuştu. Şöyle demişti: “Bodrum Belediye Başkan Adaylığı, Muğla Milletvekili Adaylığı ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlenmiş olmanın sorumluluğuyla İYİ Parti çatısı altında geçirdiğim süre boyunca, partimizin yükselmesi ve gelişmesi için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Gördüğümüz lüzum üzerine İYİ Parti’deki tüm görevlerimden ve parti üyeliğimden istifa ettiğimi belirterek, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

 İstifasının üzerinden birkaç gün geçmeden Tosun ile ilgili flaş bir kulis bilgisi gündeme düştü. Kulis bilgisine göre, Mehmet Tosun, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Bu görüşme sonrasında AK Parti’ye geçmeyi ve Bodrum Belediye Başkan Adayı olmayı kabul etti. Tosun’un bu kararını kısa bir süre içerisinde kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.