Kamuoyuna Duyuru 

Sevgili okurlarımız, bölgemizle ilgili yaptığımız bazı haberlerden dolayı, bir takım kişi ve grupların hedefi olmuş bulunmaktayız. Ramazan Bayramı'nın 1. gününden itibaren www.haber48.com.tr haber sitemize bot saldırıları düzenlenerek, sitemizin dışarıdan erişimi engellenmeye çalışılırken bir yandan da bazı verilere yönelik saldırılar yapıldığını tespit ettik. Tam olarak ne kadar verinin etkinlendiğini tespit etmek için çalışmalarımızı sürdürmekle beraber, bazı verilere erişim sağlandığı ve zarar verildiğini gördük. Anlaşmalı olduğumuz bilişim firmasından saldırı ve doğurduğu zararlara yönelik raporlarımızı aldık. Konu üzerinde birlikte incelemelerimizi sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra, gazetemizin resmi instagram sayfası da bu saldırılara maruz kalarak kalıcı olarak kapatıldı. 

Yeni instagram hesabımızın kullanıcı adı @haber48comtr 

Bu tür olayların tekrarlanmaması adına gerekli önlemleri alıyor ve güvenliğimizi güçlendirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte yaşanan olumsuzluklardan dolayı siz değerli okurlarımızdan özür dileriz. Anlayışınız için teşekkürler. 

Jumanji Concept İşletmecisi Ufuk Meriç: Yeni Bir Çağ Açmaya Geldik Jumanji Concept İşletmecisi Ufuk Meriç: Yeni Bir Çağ Açmaya Geldik

Kamuoyuna Saygılarımızla  -  Metin Gire