31 Mart 2024 yerel seçimleri yaklaşırken siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. Belediye başkan adaylarını yavaş yavaş açıklamaya başlayan siyasi partiler çalışmalarını arttırdı.

İyi Parti Dalaman İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğü sırada yönetim kurulu tarafından 23 Ekim 2023 tarihli toplantıda İyi Parti Dalaman Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmesi yönünde karar alınan, ardından İyi Parti Dalaman Belediye Başkan Adayı Ayhan Günay’a aday adaylığını açıklayacağı sırada parti binasının kapısını açmadığı iddia edilen ve son olarak 9 Kasım 2023 tarihinde İyi Parti Dalaman İlçe Başkanlığı görevinden alınan Bahadır Bakırcı Zafer Partisi Genel Merkezi tarafından Zafer Partisi Dalaman Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

DALAMAN KAYMAKAMI'NDAN ANLAMLI ZİYARET DALAMAN KAYMAKAMI'NDAN ANLAMLI ZİYARET

Bahadır Bakırcı son yapılan İyi Parti dalaman İlçe Kongresi’nde karşısında aday olan geçmiş dönem Dalaman belediye Başkanı Sedat Yılmaz’a karşı 68 oya karşılık 203 oyla İyi Parti Dalaman ilçe Başkanı olarak seçilmişti. Bahadır Bakırcı ayrıca Dalaman Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapıyor.

Öte yandan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Muğla Dalaman İYİ Parti eski belediye meclisi üyesi Bahadır Bakırcı Zafer Partisi’ne katıldı ve Dalaman Belediye Başkan adayımız oldu. Bahadır kardeşim Türk milletinin Zafer’ine hoş geldin. “ dedi. Özdağ, paylaşıma, Bahadır Bakırcı ile birlikte çektirdiği fotoğrafı da ekledi.