Haber48 TV’nin yeni Genel Yayın Yönetmeni, tecrübeli gazeteci ve sunucu Dilek Eyüpoğlu, Muğla’nın Ortaca ilçesinde, seçimlere günler kala halkın nabzını tuttu, “Ortaca Belediyesi’nin çalışmalarından memnun musunuz?” sorusunu yöneltti.

Vatandaşlar, Ortaca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Alim Uzundemir’in çalışmalarından memnun olduklarını ve tekrar kazanmasını istediklerini söyledi. Gençler ise ilçede kültürel faaliyetlerin artırılması gerektiğinin altını çizdi.

HALKIN ARASINDA, TEKRAR KAZANMASINI İSTERİM

Haber48 TV’nin mikrofon uzattığı bir kadın, “Hizmetlerden memnunum. Alim Uzundemir Başkanım çok efendi. Halkın arasında giriyor. Mesafe koymuyor. Seni tanımasa bile derdini dinliyor. Ben çok memnunum. Partiliyle alakası yok. Onun tekrar kazanmasını çok isterim.” Dedi.

KÜLTÜREL FAALİYET ARTMALI

Mikrofon uzatılan iki öğrenci ise, “Çalışmalar iyi. Bir sorun görmedim. Sadece biraz daha dolmuş saatleri sık olabilir. Onun dışında sıkıntı yok. Gençlere yönelik faaliyetler daha çok artmalı.” İfadelerini kullandı.

ALİM DEDEMİZ KAZANACAK

Ortaca’da çalışan bir kadın da, “Alim dedemiz buradan geçtiği zaman işimi bırakıp koşuyorum, ona el sallıyorum. Gerçekten çok memnunum. 3 yıldır buradayım. Onun ilgili çok güzel şeyler duydum. Maşallah her yer, yolumuz çok temiz. Çok seviyorum. Alim dedemize başarılar diliyorum. Eminim kazanacak.” Diye konuştu.

YOLLAR YAPILIYOR

Ortaca’da işletmeci bir kadın da “İşletmeci olarak çalışıyorum. Belediyenin çalışmalarından memnunum. Şikâyetim yok. Mahallenin yolları yapılıyor. Cumhuriyet Mahallesi yolları yapılıyor.” Dedi.

ORTACA'DA SEZONUN İLK CARETTA YUVASI KORUMA ALTINA ALINDI ORTACA'DA SEZONUN İLK CARETTA YUVASI KORUMA ALTINA ALINDI

BAHÇELİEVLER SUDAN KURTULDU

Bir işyerinde çalışan adam da, “İstanbul’dan geldim. Mevcut belediyenin çalışmaları iyi. Bahçelievler tarafı yağmur yağdığı zaman su altında kalıyordu. Şuanda öyle bir sorun yoktur. Çocuklar için parklar, oyun yerleri, sahalar... Gözle görülecek şekilde çalışmalar var.” İfadesini kullandı.