Doğru ve güvenilir habercilik anlayışıyla en güncel gelişmeler ve hızlı haber akışıyla internet haberciliği ve yayıncılığında medya alanında faaliyet gösteren, sektöründe en iyi internet haber sitelerinden biri olarak yayın hayatına devam eden HABER48, yeni medya alanında yeni atılım ve projeler ile büyümeye devam ediyor.

İZTUZU KUMSALI İHALESİ MECLİS’E TAŞINDI İZTUZU KUMSALI İHALESİ MECLİS’E TAŞINDI

HABER48 TV KADROSUNA DENEYİMLİ BİR İSİM DAHA EKLENDİ

Geniş bir yelpazede özel haber ve içeriklerle Ege bölgesi ile Muğla gündeminin nabzını tutan, Türkiye ve dünya gündeminden en güncel gelişmeleri takipçilerine ulaştıran HABER48 ailesine yeni bir isim katılıyor.

Yeni medya sektöründe deneyimli kadrosuyla etkin ve başarılı çalışmalara imza atan HABER48, mesleki kariyerinde farklı kategorilerde ödül sahibi olan deneyimli gazeteci ve televizyoncu, sunucu Dilek Eyüboğlu’nu kadrosuna dâhil etti. Yazılı ve görsel basın yayın organlarında yerel ve ulusal birçok medya kuruluşunda başarılı çalışmalara imza atan Dilek Eyüboğlu, HABER48 internet haber sitesi ve ekranlarda okur ve izleyicilerle bulaşacak.

BİZİ TAKİPTE KALIN

HABER48 TV’de beğeniyle takip edilen en çarpıcı yaşam haberleri, haber bülteni ve farklı formatlarda programlar devam ederken takipçileri sürprizlerle dolu birçok yenilik bekliyor.