Metina bölgesinde şehit olan ve deprem nedeniyle evi yıkılan Şehit Müslüm Özdemir’in ailesine destek olmak amacıyla harekete geçen Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, aileye ev alacaklarını duyurdu.

Şehit ailesinin depremde yıkılan evi sonrasında çadırda kaldığı ortaya çıktı. Ailenin yaşadığı zor durum, sosyal medyada geniş yankı buldu. Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, şehit ailesine yardım eli uzatma kararı aldı.

Levent, şu ifadeleri kullandı: “Şehit Müslüm Özdemir’in ailesinin ev hakkı mevcut. Bu konuda Kahramanmaraş Valimiz sayın Ünlüer bizleri aydınlattı. Ama bizler de bir ucundan tutalım dedik. Bugün Bursa konserimin geliri ve Hasan Can Kaya kardeşimin 1 gösteri hasılatıyla birlikte haftaya annemize bir ev alacağız.”

ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ SONRA KENDİ CANINA KIYDI ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ SONRA KENDİ CANINA KIYDI

Ailesine ev sözü vermiş
Özdemir ailesinin komşularından Nazire Keskin, “Çocuğun hayali ‘Evlenmeden önce size bir ev alacağım’ demiş. Bekardı, askere gitti, çok terbiyeli bir çocuktu, asil bir çocuktu.

Evleri 2 katlıydı, amcaları üst katta oturuyordu, alt katta da bunlar oturuyordu. Depremde de ev gitti. Çadırda yaşıyorlardı” dedi.

10 adet ısıtıcı bırakıldı

Şehit Müslüm Özdemir’in ailesinin evinin 6 Şubat’taki depremlerde yıkıldığı, şehidin annesi Ümmihani ile babası Ali Özdemir çiftinin, yaşadıkları konteyneri ısıtamadıkları için çadırda kaldıkları öğrenilmişti. Çiftin kaldığı çadıra acı haber sonrası 10 adet ısıtıcı bırakılmıştı.