AYNI ANDA ÜÇ YERDE ÇALIŞTI!

DALAMAN'DA KAYACIK ÖLÜM YOLU! DAHA KAÇ CAN GİDECEK? DALAMAN'DA KAYACIK ÖLÜM YOLU! DAHA KAÇ CAN GİDECEK?

CHP’nin Dalaman Belediye Başkan Adayı Sezer Durmuş, yaklaşık üç sene önce, partisinin Dalaman İlçe Başkanlığı görevini yürütürken, hakkında bazı iddialar çıktı. O tarihte CHP Dalaman İlçe Başkanı olan Durmuş iddiaya göre, aynı zamanda Dalaman Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı oldu, bununla da kalmayıp CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak Dalaman İlçesinde ilaçlama işçisi sıfatıyla çalıştı.

İŞE GİTMEDİ; KAMU ARACINI ŞAHSİ İŞİNE TAHSİS ETTİ!

Sezer Durmuş'un 3 görevi olmasının yanında iddiaya göre, Muğla Büyükşehir Belediyesi personeli olarak görevlendirildiği Dalaman'daki ilaçlama işine yaklaşık 7-8 ay gitmedi. Büyükşehre ait ilaçlama işi için tahsis edilen kamu aracını şahsi işleri için kullandı.

RANTA SORU SORMADI

Sezer Durmuş, döneminde, CHP İlçe Başkanlığı, ilçede kamuoyunda şüphe oluşturan olaylar hakkında sessiz kaldı. Dalaman'da dönen imar, rant, koy işgali, Sarıgerme Sahili'nden başlayıp Kayacık Sahili'ne uzanan sahil şeridine yapılması planlanan tatil köyü, turizm tesisi gibi projeler için herhangi bir soru yöneltmedi.

ŞAİBELİ ADAYDAN ‘ŞEFFAFLIK’ AÇIKLAMASI

Hakkında iddialar bulunan ve görev yaptığı sürede söz konusu olaylara tepkisini ortaya koymayan, iddiaları engellemeyen Sezer Durmuş şimdi CHP’nin Dalaman Belediye Başkan Adayı. Durmuş, bütün olanlara rağmen iddialı açıklamada bulunarak, sosyal medya hesabından “Dalaman, önümüzdeki dönem şeffaf belediyecilikle tanışacak! Çalmadan, çırpmadan, kırmadan yöneteceğiz.” İddiasında bulundu.

SEÇİM İÇİN SADE MAL VARLIĞI!

Durmuş, mal varlığını da açıkladı. Birkaç yerden ücret alan Başkan Adayı Durmuş’un mal varlığı oldukça sade kaldığı görüldü.

Durmuş, sosyal medya hesabından mal varlığını açıkladı. Mal varlığı şöyle: “Dalaman İlçesi Merkez Mahallesinde bir adet 130 m2 Daire. Bir adet Fiat Linea binek araç (2015 Model) 1.350.000TL nakit para.

2024 YILI BİNNAZ DURMUŞ MAL VARLIĞI

Dalaman İlçesi Hürriyet Mahallesinde bir adet Gündüz Bakım Evi. 310.000TL değerinde çeşitli ziynet eşyası. 115.000 TL nakit para.

2024 YILI BİNNAZ DURMUŞ BORÇLAR

Halkbank'tan 2023 yılında çekilen 500.000TL kredinin 2 taksiti. Ödenmiş olup kalan 7 taksiti 6 aylık vadeler ile 70.000TL olarak ödenmeye devam etmektedir. Alınan kredinin tamamıyla Gündüz Bakım Evi açılmıştır.”