Sayılı saatler kalan 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesinde, Ortaca'nın tanınan ve sevilen simalarından iş insanı, sanatçı ve yazar İlker Dinç, Cumhur İttifakı'nın Ortaca Belediye Başkanı ve yeniden başkan adayı olan Alim Uzundemir'e olan desteğini yineledi. 

Sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada, Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücülük değerlerine vurgu yapan Dinç, 14 yaşında tanıştığı Ülkü Ocakları ve bu değerlere olan bağlılığının devam ettiğini ve edeceğini belirtti. Milliyetçi Hareket Partisi'nin 26 yıllık mensubu ve emekçisi olduğunu ifade eden Dinç, kendisi gibi MHP'li olan Cumhur İttifakı Adayı ve Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ile 2019 Yerel Seçimleri sırasında olduğu gibi 2024 seçimlerinde de çalışmanın onur ve gurur kaynağı olduğunun altını çizdi.

Milliyetçi Hareket Partisi, Türk siyasi tarihi ve Türk 'Sağı'nın en önemli ismi Alparslan Türkeş'in, "Ülkücülük MHP'de Olur" sözüne de atıfta bulunan İlker Dinç, parti değiştirmek ve ülkücülüğü farklı platformlarda yapmaya çalışmanın da gerçekçi olmadığını vurguladı.

ALİM UZUNDEMİR'E TAM DESTEK

Cumhur İttifakı'nın Ortaca Belediye Başkanı ve yeniden başkan adayı olan Alim Uzundemir'in 2019 Yerel Seçimleri'nde olduğu gibi 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde de seçim müziğinin sözlerini yazan ve bestesini yapan İlker Dinç, Ortaca'nın ve Ortaca halkının ihtiyaçlarına karşılık gelen tek ismin Alim Uzundemir olduğunu yineledi.  Uzundemir'e tam destek verdiğini ifade eden İlker Dinç, Alim Uzundemir'in Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücülük değerleri doğrultusunda 'üç hilal'i dalgalandırmaya devam edeceğine inancının tam olduğunu belirtti.

Ilker Dinç Mhp Ülkücülük Seçim Alim Uzundemir Destek

İLKER DİNÇ'İN AÇIKLAMASI

Kıymetli gönül dostlarım;

Sözlerime şu konuya açıklık getirerek başlamak istiyorum. 

Bilinilmesini isterim ki; 14 yaşında tanışmış olduğum Ülkü Ocakları ile birlikte ve ileri gelen zaman içerisinde MHP Muğla Ortaca ilçe yönetim kurulu üyeliği ve ilçe başkan yardımcılığı sıfatlarıyla taçlandırdığım evim ve yuvam sadece ve sadece Milliyetçi Hareket Partisidir. 

Ayrıca ezelden ebede kadar bu durum asla değişmeyip, ömrümün yettiği sürece, son nefesime kadar da böyle devam edecektir.

31 Mart 2024 yerel seçim çalışmaları süresince; 

Rabbim, çok kısa bir sürede olsa tam hata yapmak üzereyken beni çekip 26 yıldır büyük bir şerefle emek verdiğim ve mensubu olmaktan büyük bir onur duyduğum yuvamda MHP'li Cumhur İttifakı adayı Sayın Alim Uzundemir ile tekrar çalışmayı 2019 yılında olduğu gibi 2024 yılında da bana nasip etti. 

Öyle ki; Ortaca'nın her mahallesinde, meydanlarında, sokaklarında, caddelerinde çalınan ve büyük bir coşkuyla halkımızı heyecanlandıran seçim müziklerini yapmak bile bana nasip oldu.

Cumhur İttifakı'na yakışır bir şekilde sözlerini kaleme alıp bestelediğim ve aynı zamanda seslendirdiğim iki şarkımla halkımızın da teveccühü ve beğenisiyle eşlik ettiğine gözlerimle canlı şahit oldum. 

FOTOĞRAF YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ FOTOĞRAF YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Rabbim, bizleri inandığımız ve geleceğin yüksek ülkelerini düşlediğimiz yarınlardan, Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş'in izinden ve liderimiz Sayın Doktor Devlet Bahçeli'nin yolundan, emrinden ayırmasın. 

Bu vesile ile 2019 yılında seçim sürecinde görev aldığım MHP Ortaca ilçe başkan yardımcısı sıfatıyla Cumhur İttifakı adayımız Sayın Alım Uzundemir ile omuz omuza yürüyerek, Ortaca Belediye Başkanı ünvanını alarak üç hilalimizi dalgandırmasının 5. yılında yeniden Cumhur İttifakı adayı olarak, yarın yapılacak olan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kendisine olan desteğimin tam olduğunu ve üç hilalimizi dalgalandırmaya devam edeceğine olan inancım tamdır. 

5 yıl önce dediğim gibi ve bugün de seçim şarkılarına konu olan sloganımız aynıdır:

'Ortaca'ya Âlim Gerek'

Bizzatihi tecrübe ile sabit olan ve çok küçük sayılı günlerde yüzleştiğim gerçekleri, Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş'in şu sözleri ile bitirmek istiyorum: 

"Ülkücülük MHP'de Olur!"

Saygılarımla,
İlker DİNÇ
İş insanı, Sanatçı, Yazar