Yaklana 31 Mart 2024 yerel seçimleri için partilerin mesaileri gittikçe yoğunlaşıyor. Bugün İYİ Parti'de önemli bir gelişme yaşandı. Partinin Dalaman İlçe Başkanı Ömer Kaya, yerel seçimle ilgili kritik bir toplantı düzenledi. İYİ Parti Dalaman Belediye Başkan Adayı Ayhan Günay, İYİ Parti Ortaca İlçe Başkanı Bilgehan İlhan'ın ve parti teşkilat üyelerinin katıldığı kahvaltıda konuşan Kaya önemli açıklamalarda bulundu.

Dalaman Belediye Başkan Adayı Ayhan Günay'ın seçimde başarı kaydetmesi için hep birlikte çaba sarf edeceklerini ve seçimden sonra "Çok büyük gelişmeler" olacağını duyurdu.  

Konuşmanın videsu:

"ÖNÜMÜZDE ÇETİN BİR YOL VAR..."

"Seçim öncesi birlik, beraberlik ve güç olarak burada bir kahvaltı düzenledik. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Önümüzde çetin bir yol var. 31 Mart akşamına Allah'ın izniyle Ayhan abimizi belediye koltuğuna oturttuktan itibaren o kadar İYİ Parti için çok büyük gelişmeler olacak ki... O saatten sonra kim nerede ne yapıyor, hiçbir önemi yok.

DALAMAN'DA SIFIR ATIK PROJESİ HAYATA GEÇTİ! DALAMAN'DA SIFIR ATIK PROJESİ HAYATA GEÇTİ!

"ÇOK BÜYÜK DARBELERLE DEVRALDIK"

Biz İYİ Parti yönetimi olarak partiyi çok büyük darbelerle devraldık. Ama  şu anda gelenlerin sayısı gidenlerden daha fazla. Bizlerle kalsın... Biz aileyiz, teşkilatımız ne derse onu yaparız."

Kaynak: Haber48