31 Mart Yerel Seçim öncesi belediye başkan adaylarının belirlenme sürecinin tamamlanmasının ardından belediye meclis üyesi adaylarının belirlenme telaşı başladı. YSK belediye başkan adaylarının ve belediye meclis üyesi adaylarının ilçe seçim kurullarına bildirilmesi için son günün 20 Şubat saat 17’ye kadar olduğunu açıklamıştı. Siyasi partiler listelerin verilmesinin son gününde aday listelerini ilçe seçim kurullarına iletti.

MUĞLA’DA ÜST ÜSTE TURİST KAZASI! KAZALARIN NEDENİ NE? MUĞLA’DA ÜST ÜSTE TURİST KAZASI! KAZALARIN NEDENİ NE?

İyi Parti’de Fethiye’de belediye meclis üyesi adaylarını belirledi. Behcet Saatcı önderliğinde seçime girecek olan İyi Parti Fethiye’de belediye meclis üyesi olarak sırası ile Mete Atay, Kadir Sarıhan, Şenay Karademir, Koray Hayvacı, Okan Arıkan, Hilal Polat, Palet Demirel, Süleyman Güldür, İlker Can, Ömer Uysal, Viliz Köse, Mehmet Kaşıkçı, Hilmi Alagöz, Salih Arsal, Mehmet Başıhoş, Ali Çiftçi, Sadık Özdemir, Hasan Yöntem, Ramazan Arslan, Filiz Arsal, Cengiz Ünal, Can Yılmaz, Ayşe Gül Dirgen, Cengiz Balaban, Savaş Puseli, Yunus Tomaş, Halil Ergenay ve Mehmet Konak’ı belirledi.

İyi Parti Fethiye’de kontenjan meclis üyesi adayı olarak ta Hülya Yörenti, Ercan Balcı ve Ozan Altıok isimlerini ilçe seçim kuruluna bildirdi.

İyi Parti’de MHP Eski İlçe Başkanı Osman Cura’nın ve CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Mustafa Toklu’nun listeye kendi istekleri ile girmediği öğrenildi.