Genel Başkan Meral Akşener’in öncülüğünde İYİ Partiyi Muğla’da birinci parti yapmak için yola çıktıklarını söyleyerek sözlerine başlayan İYİ Parti Muğla milletvekili adayı Tulgay Hasar, “Muğla’nın ve Türkiye’nin umudu olmak için başta il ve ilçe başkanlarımız ve biz milletvekili adayları olmak üzere var gücümüzle çalışıyoruz ve engelleri aşa aşa geliyoruz” diyerek iddiasını ortaya koydu.

İYİLER VE CESURLAR HAREKETİNİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN SAHADAYIZ

Türkiye nüfusunun yüzde 10’luk kısmının engelli bireylerden oluştuğunu ifade eden Hasar, “10 milyona yakın engelli ve 40 milyona yakın da engelli aile bireyinin yaşadığı ülkemizde kronikleşmiş sorunlarımıza çözüm bulmak istiyoruz. Sıralamadaki yerimizin hiç bir önemi yoktur. Önemli olan parti hareketimizi ve davamızı iktidara taşımaktır. Dolayısıyla iyiler ve cesurlar hareketini güçlendirmek için sahadayız. Elele vererek engelsiz bir Türkiye ve engelsiz yarınlar inşa edeceğiz. Bugün burada rehabilitasyon merkezi ve engelli sivil toplum örgütlerini ziyaretlerimiz olacak. Onların görmeyen gözü, duymayan kulağı ve yürümeyen ayağı olacağız. İlçe başkanlarımızın hazırladığı programlara uygun çalışmalarla yarın da Marmaris’de daha sonra Kavaklıdere ve diğer ilçelerimizde var gücümüzle çalışacağız” dedi.

ERDOĞAN İLE ÖZEL NE ZAMAN GÖRÜŞECEK? TARİH BELLİ OLDU ERDOĞAN İLE ÖZEL NE ZAMAN GÖRÜŞECEK? TARİH BELLİ OLDU

BARBAROS CANLI: ORTACA'DA İYİ DURUMDAYIZ

İYİ Parti Ortaca İlçe Başkanı Barbaros Canlı da Haber48’e yaptığı açıklamalarda gün içinde Güzelyurt köyündeki engelliler okulunu ziyaretle başlayacak olan programlarında daha sonra engelli ailelerinin evlerine giderek saha çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.  Canlı, “bu yola inanarak çıktık ve başaracağız. İYİ Parti teşkilatı olarak Ortaca’da oldukça iyi bir durumdayız. Bugün Tulgay beyi ağırladık daha sonra da yine milletvekili adaylarımızdan Mehmet Tosun ve Behçet Saatçi’yi ilçemizde ağırlayarak seçmen buluşmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

İki seçim otobüsüyle İYİ Parti Ortaca teşkilatı gençlik kolları ve kadın kolları olarak yönetim kademesindeki tüm bireylerin sahada çalışmalar yapmaya devam ettiğini belirten Canlı, “sayın Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı, sayın  Meral Akşener’i de başbakan yapacağız” derken son söz yine Tulgay Hasar’ın oldu. Hasar, “bir oy Kemal beye bir oy da liderimiz Akşener’e” sloganıyla söyleşiye son noktayı koydu.