Haber48'de 20 Mart'ta yayımlanan "Ortaca'da İYİ Parti ve CHP arasında ittifak mı?" başlıklı haberimizle ilgili 4 gün sonra İYİ Parti Ortaca Belediye Başkan Adayı Recep Güneş'ten açıklama geldi.

İMAMOĞLU'NDAN MUĞLA İLÇESİNE ZİYARET! BELEDİYE DUYURDU İMAMOĞLU'NDAN MUĞLA İLÇESİNE ZİYARET! BELEDİYE DUYURDU

CHP Ortaca Belediye Başkan Adayı Evren Tezcan ile İYİ Parti Ortaca Belediye Başkan Adayı Recep Güneş'in İYİ Parti seçim ofisinde görüştüğüne dair görgü tanıklarına dayandırdığımız ancak iddia olarak verdiğimiz haberle ilgili Güneş'ten gelen açıklamada "Hiçbir ittifak yapmadık, yapmayacağız" ifadeleri yer aldı.

HABER48'E ÇİRKİN İTHAM

2019 yerel seçimlerinde MHP Ortaca Belediye Başkan Adayı olan ancak meclis listesi nedeniyle adaylıktan çekilen Recep Güneş, Haber48'in haberinden duyduğu rahatsızlığı kullandığı saldırgan ve hakaretamiz ifadelerle yansıttı. Haber48'den "Yandaş, yanlı ve kalemşör bir yayın organı" diye bahseden Güneş, "Hiçbir" kelimesini doğru yazamazken açıklamasının başlığına "Güneş balçıkla sıvanmaz" ifadesini ekledi.

"GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ!" DEDİ AMA YANLIŞ YAZDI

Güneş, "Güneş Balçıkla Sıvanmaz" başlığını taşıyan, "Hiçbir partiyle ittifak yapmadık, yapmayız" diyecekken "Hiç bir" şeklinde yazım yanlışı yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Yandaş, yanlı ve kalemşör bir yayın organında: bir parti ile ittifak yapıldığı yönünde çıkan asılsız ve iftira niteliği taşıyan haberle ilgili açıklama yapma zaruriyeti doğmuştur;

Biz ‘Özü başımıza, hür ve müstakil olarak seçim kampanyası yapmaktayız.
Amacımız Ortaca’mıza ‘İYİ BELEDİYECİLİK’ anlayışı kazandırmaktır.

Biz Ortaca’da seçimi halkımızın güveni ve desteğiyle kazanacağız!
Kardan adamların saltanatı GÜNEŞ doğana kadardır!
Hiç bir parti ile ittifak yapmadık, yapmayız...!
Gerçeği yansıtmayan haberlere halkımızın itibar etmemesini saygıyla dilerim."