İYİ Parti'de yerel seçimler için CHP ile ittifak yapılmasını savunduğu için Genel Başkan Meral Akşener'in isteğiyle önce İBB Grup Başkanvekilliği ardından ise 5 meclis üyesi arkadaşıyla birlikte partiden istifa eden İbrahim Özkan dün akşam bir kanalın canlı yayınına katıldı. Özkan konuşmasına devam ederken kanal binası önüne kadar gelerek protesto gösterisi düzenleyen İYİ Partili bir grup ''Teşkilat burada satılmışlar nerede?'' şeklinde sloganlar attı. Kanal binası önünde basın açıklaması düzenleyen grup, İYİ Parti’ye operasyon düzenleyen İmamoğlu’na tepki göstererek; "Bu saatten sonra İYİ Partililer size değil oy selam bile vermeyecektir!" dedi.

2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi İYİ Parti'de sular durulmuyor. Seçimde CHP ile iş birliğini savunan İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, Meral Akşener'in isteğiyle istifa etmiş ancak bir gün sonra partili meclis üyelerinin kararıyla yeniden İl Başkanı seçilmişti. Özkan ve meclis üyeleri kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmişti. Bunun üzerine ise Özkan ve 5 kişi daha partiden istifa etmişti.

İYİ PARTİLİLER KANAL ÖNÜNDE PROTESTO GÖSTERİSİ DÜZENLEDİ

POLİSTEN, ‘BAKICI İLANI’YLA FUHUŞ TUZAĞINA BASKIN POLİSTEN, ‘BAKICI İLANI’YLA FUHUŞ TUZAĞINA BASKIN

İstifa kararıyla gündem olan İbrahim Özkan, dün akşam bir kanalın canlı yayınında konuk oldu. Özkan'ın canlı yayındaki açıklamaları devam ederken televizyon kanalı önüne kadar gelen İYİ Partili kalabalık bir grup protesto gösterisi düzenledi. İYİ Partililer hep bir ağızdan "Teşkilat burada satılmışlar nerede" şeklinde sloganlar attı.

İYİ PARTİLİLER İMAMOĞLU'NA KAPIYI KAPATTI: DEĞİL OY SELAM BİLE VERMEYECEĞİZ

İYİ Partililer, İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ın istifası sonrası yaşanan gelişmelerin ardından CHP'li Ekrem İmamoğlu'na yönelik manifesto hazırladı. Patlak veren krizden İmamoğlu'nu sorumlu tutan İYİ Partililer, "İP'liler size oy değil, selam bile vermeyecek" dedi.

'SİZE DEĞİL OY SELAM BİLE VERMEYECEĞİZ'

CHP'nin Büyükşehir Başkan Adayı Sayın İmamoğlu; Cumhurbaşkanı adayı olmaya cesaret edemediniz. İYİ Parti'ye operasyon çekilirken oldukça cesur görünüyorsunuz. Bu saatten sonra İYİ Partililer size değil oy selam bile vermeyecektir!