Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Dalaman’da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Dalaman Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Muhammet Karakuş da hazır bulundu.

Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın yaptığı konuşmada seçilmeleri halinde Muğla ve ilçelerinde kanalizasyon, alt ve üstyapı sorunlarını çözeceklerini kaydetti. Ayaydın, sahaya çıktıkları günden bugüne kadar Muğla ve 13 ilçesinde projelerini anlattıklarını ifade etti. Seçilmeleri halinde 20 yıldan bu yana belediye başkanlığı yapan muhalefetin getirmediği tüm hizmetleri Muğla'ya kazandıracaklarını söyledi.

MUHAMMET KARAKUŞ KARDEŞİMLE EL ELE VERECEĞİZ

Şöyle devam etti. "Bütün ilçelerimizde kanalizasyon ve alt yapıyı ne yazık ki yapamadılar. Suyu getiremediler, imar planlarını yapamadılar, trafiği çözemediler ve asıl hiçbir sorununuza çare olmadılar. Belediye başkanı seçilmemiz halinde ben Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş ile el ele vereceğiz ve bugüne kadar size yapılmayan bütün hizmetlerin tamamını 5 yıllık görev süremiz içerisinde yapıp devreye sokacağız. Onlar laf üretiyor, biz iş üretiriz."

KOLTUK MERAKLISI DEĞİLİZ

DALAMAN’DA YENİ DÖNEM MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI DALAMAN’DA YENİ DÖNEM MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Gerçek belediyeciliğin ne olduğunu bütün Muğlalıların kendi dönemlerinde göreceğini belirten Ayaydın, şunları kaydetti: “Her türlü belediye hizmeti bütün Muğla’ya ve ilçelerine, özellikle Dalaman’a sunacağız. Biz koltuk meraklısı değiliz. Koltuğa oturmaya gelmedik. Biz halkımızın arasında olacağız. Halkımızın sorunlarını çözeceğiz. Onların yaşam kalitesini yükselteceğiz.”

DALAMAN İÇİN SÖZ VERİYORUM

Ayaydın, sözlerini şöyle tamamladı: “Şu sözü veriyorum. Seçildiğim takdirde Dalaman Belediye başkanı kardeşim Muhammet Karakuş ile birlikte Dalamanlıların ne sorunu varsa hepsini çözeceğiz. Kanalizasyon ve altyapı hizmetiniz bizim önceliğimizdir. Önce onu yapacağız.”