31 Mart Yerel seçimleri için sahada çalışmalarını sürdüren Dalaman Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Muhammet Karakuş, Dalamana yönelik yeni büyük projelerini tek tek açıklamaya başladı.

Başkan Karakuş, yeni dönem için “Sahada siyaset için değil hizmet için hazırız” vurgusuyla birlik beraberlik mesajı verirken, Dalamanlı gençler ve çocuklara yönelik projesinin tanıtımını yaptı.

Başkan Karakuş, proje tanıtımında 5 yıllık görev süresi içerisinde birçok ilkle başarılı hizmet ve yatırımlara imza attıklarını, yeni dönem için de böylesi bir proje başta olmak üzere Dalamanda ilkleri uygulayarak hizmet aşkıyla çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Başkan Karakuş’un gençler için hayata geçirecek olduğu projesini;

“Dalaman Cumhuriyet Meydanımızda Yenilik ve Eğlence: Gençler İçin Bir Buluşma Noktası Şehrimizin kalbinde, gençler için özel olarak tasarlanmış bir meydanla karşınızdayız! Heyecan verici bir atmosfer sunan bu meydan, gençler için yaratıcı ve enerji dolu aktivitelere ev sahipliği yapıyor. İşte sizi bekleyen harika rekreasyon alanı:

Kaykay Pisti: Adrenalin dolu anlar için ideal bir ortam sunan kaykay pistimiz, deneyimli kaykaycılardan yeni başlayanlara kadar herkesin ilgisini çekecek nitelikte. Hız ve denge tutkunları için mükemmel bir seçenek!

Paten Pisti: Paten tutkunları için özel olarak tasarlanmış pistimiz, arkadaşlarınızla birlikte keyifli vakit geçirmek için mükemmel bir seçenek olan paten pistimizde eğlencenin tadını çıkarın.

Toplanma ve Konser Alanı: Sadece eğlence için değil, aynı zamanda sosyalleşmek ve dinlenmek için bir alan tasarladık. Konser alanımız olarak da kullanılacak bu rekreasyon alanı yeni düzenlemesiyle çeşitli aktivitelere ev sahipliği yapacak.

Bizim meydanımız, gençlerin enerjisini ve sosyalliğini artıran bir merkez olarak Dalaman'ımızın kalbinde sizler için tasarlandı. Kent içindeki araç trafiğini ve otopark sorununu çözmek için 600 araçlık yeraltı otopark alanı tasarladık.

DALAMAN’DA YENİ DÖNEM MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI DALAMAN’DA YENİ DÖNEM MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Aynı zamanda kafeler ve restoranlar ile vatandaşlarımızın keyif aldığı bir buluşma noktası olacak. Modern yeşil alanlarımız ile içinizi ferahlatacak ve pozitif enerji ile gününüzü daha güzel geçireceksiniz. Yakın zamanda onaylanacak olan İmar planlarımızda da yeri kesinleştirilen özel tasarım alanımızın bütün altyapısını hazırladık. Kentimizin girişinde yerini alacak projemizin hayata geçmesi için gün saymaya başladık” şeklinde açıkladı.