İzmir'in Kınık ilçesinde, pazartesi günü meydana gelen olayda istifra, karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvuran Muzaffer ve eşi Zeynep Kırmızı, dün akşam evlerinde ölü bulundu. Olay, Kınık ilçesinde büyük bir şok yaratırken, polis olay yerine hemen intikal ederek gerekli incelemeleri başlattı. 

MUĞLA DAHİL 42 İLDE 'NARKOÇELİK-14' OPERASYONU: 321 ZEHİR TACİRİ YAKALANDI MUĞLA DAHİL 42 İLDE 'NARKOÇELİK-14' OPERASYONU: 321 ZEHİR TACİRİ YAKALANDI

ŞÜPHELİ ÖLÜMÜN ARDINDN SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

İzmir'in Kınık ilçesi Poyracık Mahallesi'nde yaşayan Mustafa Kırmızı ve eşi Zeynep Kırmızı, pazartesi günü istifra, karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetleri nedeniyle Kınık Devlet Hastanesine götürüldü. Tedavilerinin ardından evlerine dönen çift, bir süre boyunca kendilerinden haber alamayan kızları Y.K.'nin endişeli çağrısı üzerine, durumu hemen jandarmaya bildirdi. Kızları Y.K.'nin ihbarı sonrasında jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Olayın ardından detaylı bir inceleme başlatan jandarma ekipleri, çiftin evine giderek durumu kontrol etti. Bu inceleme sonucunda, Mustafa Kırmızı ve eşi Zeynep Kırmızı'nın evlerinde ölü bulunduğu belirlendi. Şüpheli ölümün ardından soruşturma başlatan yetkililer olayın sebebini aydınlatmak için çalışmaları sürdüyor.