BÜTÜNÜN KÜÇÜK BİR KISMINI KULLANDILAR

BELEDİYE, NE KADAR BORCU OLDUĞUNU PAYLAŞTI BELEDİYE, NE KADAR BORCU OLDUĞUNU PAYLAŞTI

Muğla’nın Kavaklıdere İlçe Belediye Başkanı Mehmet Demir, dün yaptığı konuşmada, seçim sonrası yaptığı balkon konuşmasındaki yanlış anlamalara açıklık getirdi. Demir’in konuyla ilişkin açıklamaları özetle şöyle: “31 Mart akşamı Menteşe’de balkon konuşması oldu. Cumhurbaşkanımızın balkon konuşması o kadar gündem olmadı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın balkon konuşmasını kimse duymadı. Ama Kavaklıdere Belediye başkanının balkon konuşmasını bütünden bir kısmını, küçük bir kısmını keserek, yayınlayarak halkımızı kin ve nefret duygularına sevk etmeye çalıştıklarını üzülerek belirtmek istiyorum.

HİÇBİR PARTİLİNİN BİZE OY VERME ZORUNLULUĞU YOK

Biz 5 dönemlik belediye başkanı sürecimize kimseye, bize oy verdi, vermedi algısıyla bakmadık. Hiçbir CHP’linin oy verme zorunluluğu yok. Hiçbir İyi Partilinin bize oy verme zorunluluğu yok. Hiçbir bir Saadet Partili ve Demokrat Partilinin bize oy verme zorunluluğu yok. Hiçbir bir MHP’linin bize oy verme zorunluluğu yok. Hiçbir Ak Partilinin bize verme oy verme zorunluluğu yok. Herkesin oyu kendisine aittir.

BİZLERİ GÖKLERE ÇIKARANLAR VARDI

10, 12, 13 ve 15 Şubat tarihlerinde dört mahallede yaptığımız seçim çalışmalarımıza MHP İlçe Başkanımız rahatsız olduğu için gelemedi. Onun yerine MHP ilçe başkan vekili olarak bizlerle birlikte toplantılara gelen, o toplantılarda söz verdiğimizde bizden daha fazla bizlere övgüler dizen, bizlere methiyeler dizen şöyle başkanımız, böyle başkanımız diyen, bizleri göklere çıkaran kardeşlerimiz vardı.

TOPLANTI SONRASI AĞA BABALARINA RAPOR VERİYORLARDI

Onlar, o toplantılardan çıktıktan sonra gecenin saat 01’inde, 02’sinde ağa babalarına raporlar veriyorlardı. Bizim dediğimiz… Biz kimseyi bize oy vermedi diye hain ilan etmedik. Hain ilan ettiğimiz kimseler şunlar. AK Parti ve MHP içerisinde varsa yönetiminde… Oy verenleri demiyorum, mensuplarını demiyorum. Bu yönetimin içerisinde bizimle birlikte kol kola girip, seçim çalışmaları yapıp o seçim çalışmalarında Mehmet Demir’ şöyle iyi böyle iyi bizi on kat öven kardeşlerimiz, samimiyetsiz arkadaşlarımız var ya, bizim tepkilerimiz onlaradır.

SATILMIŞ DEDİĞİMİZ KİŞİLER ONLARDIR

Satılmış dediğimiz insanlar onlardır. Hain dediğimiz insanlar onlardır. Yoksa onun haricinde dışarıda hain olmaz. Dışarıdaki bizim rakibimizdir. Hain dediğimiz olay kendi aile içerisinde kendi parti içerisinde olmasına rağmen bizden gibiymiş gibi görünen sahtekârlara, insanlara hain denir. Onun için ben burada maksadını aştı ise özetle söylüyorum.

Bırakın CHP veya İYİ Parti seçmenini… Her seçim şunu söylerim. Eğer en iyi Ak Partili, en iyi MHP’li olsanız bile benim diğer adaylardan daha iyi hizmet yapacağıma inanmıyorsanız bana oy vermeyin demedik mi? Kimsenin bize oy verme zorunluluğu yok.

AÇIK SÖYLÜYORUM…

Açık söylüyorum Menteşe’deki sadece o konuşmamızı belli bir dakikalık kısmını kesmişler. Öbür kısmını da yayınlayın. Biz kayıtlara yeni ulaştık. Baktığımız zaman o kayıtlarda diyoruz ki biz oy alamadık ise seçmenin suçu yok diyoruz. Seçmenin suçlamayız hata bizde diyoruz. Arkasında da diyoruz ki eğer bize oy vermediyse her kesime hizmet etmek zorundayız diyoruz. Herkes müsterih olsun diyoruz.