Görüntüler, Muğla'nın Fethiye ilçesinden. Bir genç motosiklet üzerinde ölüme davetiye çıkardı. Tehlikeli yolculuk, sosyal medyada yayınlanınca tepki çekti. Adli işlem başlatıldı.

Olay, Fethiye- Çameli yolunda meydana geldi. F.E.G., yönetimindeki 48 RV 429 plakalı motosiklet ile seyir halindeyken, hem kendi canını hem de trafiği tehlikeye düşürecek şekilde karayolunda ilerledi. Motosikletin üzerine yatarak bir süre giden F.E.G.'nin bu tehlikeli yolculuğu bir başka bir motosiklet sürücüsü tarafından kameraya alındı. Görüntüler sosyal medyada yayılınca Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Polis ekiplerinin plaka tespiti çalışma sonrası motosikletin sahibi ve görüntüdeki motosiklet sürücüsü F.E.G. tespit edildi.

FETHİYE’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 2 TUTUKLAMA FETHİYE’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 2 TUTUKLAMA

Şahıs gözaltına alındı ve sürücü belgesi olmadan araç kullanmaktan 8 bin 190 lira, kask takmamaktan 436 lira, tehlikeli şerit değiştirmekten 4 bin 64 lira ve tek elle motosiklet kullanmaktan 951 lira olmak üzere toplamda 13 bin 641 lira cezai işlem uygulandı. Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan hakkında adli işlem başlatıldı.