Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ile HAK-İŞ ve DİSK sendikaları arasında yapılan görüşmeler sonucunda varılan mutabakata göre Köyceğiz Belediyesi’nde çalışanlarına ikramiye hariç %110 zam yapıldı. 

Buna göre Köyceğiz Belediyesi’nde çalışan bekâr bir işçi 40.286,51 TL, bir çocuklu aile yardımsız maaş alan bir işçi 40.440,00 TL, bir çocuklu eşi çalışmayan işçi 42.205,68TL, iki çocuklu eşi çalışmayan işçi 42.395,90 TL maaş alacak. Ayrıca yılda dört defa12.400,00 TL ikramiye olmak üzere ve 2024'te memurlara uygulanacak zam ne kadar ise bu, işçilerin maaşına da yansıtılacak.

KÖYCEĞİZ BELEDİYE BAŞKANI'NIN İLK İCRAATI USTALARI ALARMA GEÇİRDİ KÖYCEĞİZ BELEDİYE BAŞKANI'NIN İLK İCRAATI USTALARI ALARMA GEÇİRDİ

Varılan anlaşma sonrası hazırlanan sözleşmenin taraflar tarafından imzalamasından sonra açıklama yapan Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan “İşçimizi kapsayan sözleşmemizi imzalamış durumdayız. 10 yıllık Köyceğiz Belediye Başkanlığım sürecinde çalışanlarımızı nasıl koruduysak bu sözleşmemizde de aynı şekilde koruduk.Köyceğiz Belediyesi olarak personelimizin alın teri ve emeğinin karşılığını vermek, çalışan işçilerimizin imkanlarını yükseltmek yaşam koşullarını iyileştirmek için elimizdeki imkanlarımızı seferber ettik. Personelimizin alım gücünü arttırıp daha rahat yaşayabilmeleri için tüm imkânlarımızı kullanmaya devam edeceğiz. İmzaladığımız protokolün tüm personelimize hayırlı olmasını diliyor; Tüm çalışma arkadaşlarıma verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.