Köyceğiz ilçesinde 10 gün önce kaybolan İngiliz vatandaşı Keith Fordham ölü olarak bulundu. Edinilen bilgiye göre; Yeni Mahalle Turizm Caddesinde bir portakal bahçesinden köpek sesi geldiğini duyan vatandaşlar sesin geldiği yeri kontrol etti. Bahçeye giren vatandaşlar, Fordham’ı yerde hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri İngiliz vatandaşı Keith Fordham’ın öldüğünü belirledi. Öte yandan Fordham'ın Alzheimer hastası olduğu da edinilen bilgiler arasında.

NE OLMUŞTU?

AK PARTİ’DEN CHP’YE GEÇEN KÖYCEĞİZ BELEDİYESİ BORCUNU AÇIKLADI AK PARTİ’DEN CHP’YE GEÇEN KÖYCEĞİZ BELEDİYESİ BORCUNU AÇIKLADI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 10 gün önce kaybolan İngiliz vatandaşı Keith Fordham'ın bulunması için arama çalışması başlatıldı. Edinilen bilgiye göre; Gülpınar Mahallesinde ikamet eden İngiliz vatandaşı Keith Fordham, açık renk küçük süs köpeği ile evinden yürüyüş için çıktı. Fordham'ın dönmemesi üzerine yakınları durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine Jandarma, polis ve AFAD arama çalışması başlattı. Arama çalışmalarına vatandaşların yanı sıra iz takip köpeğinin destek verdiği bilinmekle birlikte drone da kullanılıyordu.