AK PARTİ’DEN CHP’YE GEÇEN KÖYCEĞİZ BELEDİYESİ BORCUNU AÇIKLADI AK PARTİ’DEN CHP’YE GEÇEN KÖYCEĞİZ BELEDİYESİ BORCUNU AÇIKLADI

Köyceğiz Belediyesi’ne ait proje kapsamında Atık oluşumunun engellenmesi veya azaltılması, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanması amacıyla Köyceğiz Ulucami Mahallesi Mehmet Özkaya Caddesi pazar yeri girişine Mobil Atık Getirme Merkezi yerleştirildi.

416707408 7403329129691902 4020573951302633712 N

7 atık girişinden oluşan Mobil Atık Getirme Merkezi’ne vatandaşların kâğıt/karton, plastik, metal, cam, bitkisel atık yağ, elektrikli ve elektronik atıklar ve atık pillerinizi bırakabilecekler. Ayrı olarak biriktirilen atıklar geri dönüşüm tesislerinde belirli işlemlerden geçerek tekrar kullanıma hazır hale gelecek. 

Konu ile ilgili Köyceğiz Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Geri dönüşüme gönderdiğimiz her atık ile doğal kaynakların korunmasına, enerji ve su tasarrufuna ve çöp miktarının azaltılmasına katkı sağlarız. Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir çevre için Sıfır Atık Projesine desteklerinizi beklemekteyiz” denildi.