Fethiye’de adaylığı kesinleşen tek isim olan Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç seçim çalışmalarına başladı. Fethiye’yi birlik ve beraberlik içerisinde ortak akılla yöneteceklerini ifade eden Belediye Başkan Adayı Kulaç “Fethiye’de sesimizi duymayan kalmayacak” dedi. 

2-15

“BUNDAN SONRA DA ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Daha önce İyi Parti, Gelecek Partisi ve Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilatları’nı ziyaret eden Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç bugün de Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi teşkilatlarını ziyaret etti.  Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç misafirperverliklerinden dolayı ziyaret ettikleri ilçe teşkilatlarına teşekkür ederek“Bugün ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerimize de başlamıştık. Bundan sonra da ziyaretlerimiz devam edecek. Fethiye’nin en ücra köşesine kadar gidip yapacaklarımızı anlatacağız. 1 Nisan’da Fethiye Deva belediyeciliği ile tanışacak” dedi.

3-8

“SORUNLARI HEP BERABER ORTAK AKIL İLE ÇÖZECEĞİZ”

Vatan için, millet için Fethiye için yorulmadan gece gündüz çalışma zamanı olduğunu ifade eden Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç “Fethiye’nin birçok sorunu var. Bu sorunları hep beraber ortak akıl ile çözeceğiz. Birlik, beraberlik ve saygı çerçevesinde bir yönetim anlayışı ile Fethiye için hizmet etmeye geliyoruz” dedi.

2-15

GÖCEK’TE KAYALIKLARDAN DÜŞEN KİŞİ ÖLDÜ GÖCEK’TE KAYALIKLARDAN DÜŞEN KİŞİ ÖLDÜ

“HESAP VEREN ŞEFFAF BELEDİYECİLİK İLE FETHİYE’Yİ TANIŞTIRACAĞIZ”

Ben yaptım oldu zihniyetinden uzak duracaklarını ifade eden Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç “Deva Partisi belediyeciliğinde Fethiye’de yaşayan ve söyleyecek sözü olan herkesin fikrini alacağız. Ben değil biz yöneteceğiz. Hesap veren şeffaf belediyecilik anlayışı ile Fethiye’yi tanıştıracağız. Ne yaptıysak ve ne yapacaksak her konuda hizmetkârı  olduğumuz halkımızı bilgilendireceğiz” dedi.