KAYIP KORHAN BERZEG'LE İLGİLİ FLAŞ BİR BULGU DAHA! KAYIP KORHAN BERZEG'LE İLGİLİ FLAŞ BİR BULGU DAHA!

Olay, İstanbul Fatih'teki bir lisede yaşandı. Söz konusu lisenin bazı öğrencilerinin sınav olmaksızın Türk Dili ve Edebiyatı dersinden 100 puan alması, geçtiğimiz yıl Ocak ayında müfettişlerin incelemesine takıldı.

YAZILI KÂĞIDI OLMADAN YAZILI NOTU VERİLDİ

M. C. adlı Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeninin öğrencileriyle dışarı çıkarak sigara ve alkol alması ve bir öğrencisiyle gönül ilişkisi yaşadığına yönelik ihbarlar arttı. Bunun üzerine Fatih İlçe Kaymakamlığı, okuldan konu hakkında ön inceleme raporu istedi. Ön incelemede; sistemde, Türk Dili ve Edebiyatı dersinden yüksek not aldığı görülen öğrencilerin, yazılı kâğıdı olmadığı görüldü.

ÖĞRETMEN OKULDAN AYRILDI

Durum Milli Eğitim Bakanlığı'na iletildi. Bunun üzerin okula müfettişler gönderildi. Müfettişler, söz konusu öğretmenin, 2020-2021 eğitim öğretim döneminde 10. sınıf öğrencisi bir kız çocuğuyla arasına mesafe koymadığı, kız öğrenciyle sarılmış bir şekilde fotoğraf çektirdiğini ve gönül ilişkisi yaşadığını belirledi. Söz konusu öğretmen söylentiler üzerine okuldan ayrıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.