GENEL KURUL YAPILDI

Marmaris’te faaliyet gösteren Bozburun Marina DSV Yatçılık, 26 Mart tarihinde Türk ve Ukraynalı sahipleriyle genel kurul toplantısı yaptı.

GÜVENLİK TALEP EDİLDİ

Önceki genel kurulda çıkan olaylar nedeniyle şirketin ortakları resmi olarak jandarmadan güvenlik talebinde bulundu. Talebi değerlendiren yetkililer yaklaşık 80 jandarma görevlisi ile güvenlik önlemi aldı.

KURULDA OLAY ÇIKMADI

MARMARİS’TE DEMİRLEYEN TEKNE BATTI! SON DURUM NE? MARMARİS’TE DEMİRLEYEN TEKNE BATTI! SON DURUM NE?

26 Mart tarihinde saat 14 ila 16 arasında gerçekleştirilen kurulda anlaşmalar yapıldı, olumlu ve olumsuz kararlar alındı, bunlara ilişkin imzalar atıldı. Önceki genel kurulun aksine bu kurulda herhangi bir arbede, yüksek ses ve tartışma yaşanmadı.

POLİS SADECE KONVOYU DURDURDU İDDİASI

Kurul sonrası, Bozburun Marina DSV Yatçılığın Türk ve Ukraynalı ortaklar, muhasebeciler, avukatlar ve korumaların yer aldığı araç konvoyu, Bozburun’dan Marmaris’e doğru hareket etti. Marmaris girişine geldiğinde KOM polisi iddiaya göre trafikten sadece konvoyu çevirdi. Konvoyda bulunan bütün araçlar didik didik arandı. Araçlardan çıkan ruhsatlı silahlar kontrol edildi. Herhangi bir suç unsurunun çıkmadığı konvoy serbest bırakıldı.

ŞİKÂYETÇİ OLACAĞIZ

İddiaya göre aynı uygulamanın bir önceki kurul sonrası da yapıldığı, kontrollerin sadece marina konvoyuna yapıldığı, usulsüz olduğu ileri sürüldü. Durumdan şikâyetçi olacaklarını belirtilen marina yetkililerinin, “Rutin kontrol değildi. Sadece bizim araçlarımız çevrildi. HTS ve PTS kayıtlarını isteyeceğiz ve şirketin içindeki ihbarcıyı ve onun bağlantısını bulacağız. Herkese eşit davranılmalı. Bunun peşini bırakmayacağız.” dedikleri kaydedildi.