MARMARİSLİ KADINLARDAN CİNAYETE TEPKİ! SEVGİNİZ BATSIN, SEVMEYİN MARMARİSLİ KADINLARDAN CİNAYETE TEPKİ! SEVGİNİZ BATSIN, SEVMEYİN

Dünya Güreş Şampiyonu Buse Tosun Çavuşoğlu, 200 bin lira değerindeki "1950 - 1953 arasında Kore Savaşı'nda görev yapan "Türk Tugayı"nın kod adı hangisidir? sorusunu telefon joker hakkını kullanarak Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya'ya yöneltmek istedi. 

Telefonu açan Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, öncelikle "Buse'yi bir kez daha bu vasıtayla tebrik etmek istiyorum. Uzun yıllar mücadele ettiler, gayret gösterdiler. Vazgeçmediler ve istikrarlı çalışmalarla şampiyonluğu aldılar. Ben kendisini ve hocalarını tebrik ediyorum." diyerek programa dahil oldu. 

Ardından güreşçimizin  kendisine yönelttiği 200 bin lira değerindeki soruya "Kutup Yıldızı" cevabını vererek güreşçimize 200 bin lira kazandıran   Marmaris Kaymakam Nurullah Kaya Buse Tosun Çavuşoğlu'nu çok sevindirdi. Güreşçimiz Buse Tosun Çavuşoğlu,   yarışmadan elde ettiği parayı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağışlayacağını söyleyerek büyük  alkış topladı.