Afyonkarahisar’da bir kişinin öldüğü, bir kişinin bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırıldığı olayda sır perdesi aralandı. Bilinci kapalı olan şahsın alkol ile birlikte ispirto ve kolonya gibi maddeler içmesi nedeniyle zehirlendiği ve yoğun bakımda entübe edildiği belirtildi.

Olay, dün akşam saatlerinde kent merkezindeki Fakıpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, metruk bir binada 2 kişinin hareketsiz yattığını gören çevre sakinleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler A.S. (54) isimli şahsın öldüğünü, Ş.S. (58) isimli şahsın ise bilincinin kapalı olduğunu belirledi. Ş.S. hastaneye kaldırılırken A.S.’nin cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından otopsi için morga götürüldü.

Olay sonrası Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılan ve tedavi altına alınan Ş.S.’nin yapılan ilk incelemelerde alkol ile birlikte kolonya ve ispirto içtiği ve zehirlendiği belirlendi. Şahsın yoğun bakımda entübe edildiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olayla ilgili savcılık tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü ve hayatın kaybeden A.S.’nin otopsi çalışmalarının ise devam ettiği belirtildi.

KAYIP KORHAN BERZEG'LE İLGİLİ FLAŞ BİR BULGU DAHA! KAYIP KORHAN BERZEG'LE İLGİLİ FLAŞ BİR BULGU DAHA!

Metruk binada bulunan ceset olayında flaş gelişme