MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Balıkesir mitinginde konuştu. Bahçeli'nin açıklamaları: 

"Gelen Türk asrı, geleceğin gücü Türkiye olacaktır. İnancımız budur. 14 Mayıs seçimleri yeni yüzyılın demokratik eşiğidir. Balıkesir'in duruşunu göstermenizi istiyorum. 14 Mayıs 2023'te cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerine hazır mısınız? Balıkesir'e inanıyorum, Balıkesirli kardeşlerime sonuna kadar güveniyorum. 

THE ECONOMIST'İN KAPAĞINA TEPKİ

FETÖ, Kılıçdaroğlu'na siper olmuştur. Küresel emperyalizm, Kılıçdaroğlu'nun akıl şifrelerini ele geçirmiştir. The Economist, 'Erdoğan gitmeli' diyormuş. Bu Haçlı zihniyete kimin gideceğini 14 Mayıs'ta gösterecek olan Türk Milleti'dir. Türkiye'ye yön veremezler. Türkiye'yi sömürge haline getiremezler. Alayı gelsin, boyun eğersek, geri adım atarsak onlar gibi namerdiz. 

"KILIÇDAROĞLU MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDUR" 

Biliniz ki tehlike çok büyüktür. Tehdit çok vahim vaziyettedir. Her şeyiyle kontrol edilen, denetim altında tutulan bir cumhurbaşkanıdır. Türk ve İslam husumetinin umudu Kılıçdaroğlu'dur. Sözde Kürdistan projesinin figüranı Kılıçdaroğlu'dur. Terör koridorunun taşeronu Kılıçdaroğlu'dur. Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı milli güvenlik sorunudur.

"DOĞRU ZAMAN, DOĞRU ADAM, RECEP TAYYİP ERDOĞAN"

Doğru zaman, doğru adam, Recep Tayyip Erdoğan. Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farkla cumhurbaşkanı seçilmesidir. Çabamız, çalışmamız, çağrımız bu hedeflere ulaşmak için. Cumhurun iradesi ile Cumhuriyet'in ilkeleri ile tıpkı bir bayrak gibi yükselmeye hazır mısınız? MHP'yi TBMM'de oy ve vekil sayısında daha da güçlendiriyor musunuz? Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar cumhurbaşkanı seçiyor muyuz? 

ERDOĞAN İLE ÖZEL BİR ARAYA GELDİ ERDOĞAN İLE ÖZEL BİR ARAYA GELDİ

Kaynak:HaberGlobal