BOLU’DA İŞ ADAMINI GASP EDEN ÇETE LİDERİ MUĞLA’DA YAKALANDI BOLU’DA İŞ ADAMINI GASP EDEN ÇETE LİDERİ MUĞLA’DA YAKALANDI

Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye'de gerçekleştirdiği bir operasyonla PKK/YPG'ye ait silah ve mühimmat depolarını hedef aldı. Ayrıca saldırı ve sabotaj birimlerinin bulunduğu binalar da operasyon kapsamında vuruldu. Operasyonun detaylarına ilişkin görüntüler paylaşıldı.

MİT'in Suriye'de gerçekleştirdiği bu operasyon, terör örgütlerine karşı mücadele kapsamında atılmış önemli bir adım olarak değerlendirildi. Operasyonun amacı, terör örgütlerinin Suriye'de faaliyet gösterdikleri bölgelerdeki varlıklarını zayıflatmak ve bu örgütlere ait silah ve mühimmat depolarını etkisiz hale getirmek olarak nitelendi.  Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye'de bir operasyon düzenledi. Operasyon sırasında PKK/YPG'ye ait silah ve mühimmat depoları ile saldırı ve sabotaj birimlerinin bulunduğu hedefler vuruldu. Operasyonun başarıyla tamamlandığı ve hedeflerin imha edildiği belirtildi.

ÖRGÜTÜN YÖNETİCİ KADROLARI HEDEF ALINDI!

Ankara'daki bombalı saldırı girişiminin Suriye'de planlandığı ve teröristlerin Suriye'den Türkiye'ye geçtiğinin tespit edilmesi üzerine gerçekleştirildiği belirtildi. Operasyon kapsamında terör örgütü PKK/YPG'ye ait askeri tesisler ile örgütün yönetici kadroları da hedef alındı. Ayrıca operasyonda terör örgütüne ait silah ve mühimmat depoları ile saldırı ve sabotaj birimleri ile örgüte ait ARGE merkezlerinin de yer aldığı hedefler imha edildi. Operasyonların, planlanan hedeflere ulaşılıncaya kadar devam edeceği bildirildi.