Müge Anlı 22 Ocak 2024 Pazartesi günkü haftanın ilk bölümünde Necmiye Güney’in ölümüyle ilgili akıllardaki soru işaretleri giderildi mi? Kızı Ahsen Nur Yıldırım’ı yıllar önce doğurup bırakan kadın, ölmüş müydü? Yoksa yaşıyor mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü konukları Necmiye Güney’in kızları. Annelerinden bir haber almaya çalışan Ahsen Nur Yıldırım ve kardeşleri, Necmiye Hanım ile ilgili şoke eden gerçekleri öğrendi.

NECMİYE GÜNEY’İ TANIYAN MUHTAR: "SEVGİLİSİNİN ONA VE ANNESİNE ZARARI DOKUNDU"
 

20 Ağustos 2002 tarihinde İstanbul Fatih'te Hacı Bekir Ağa Camisi bahçesinde bulunan Ahsen Nur Yıldırım, annesini bulmak üzere Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu. Her geçen gün yeni kardeşlerinin olduğunu öğrenen 21 yaşındaki genç kız, bebekken bilekliğinde annesinin adının 'Necmiye Güney' yazdığını söylemişti.
Ahsen Nur, bebekken cami avlusuna bırakılmıştır. Üç kız kardeşten Buse ise evlatlık verilmiştir. 

ABD'DE ÖLÜ BULUNAN YAĞMUR TEKTAŞ ADANA'DA TOPRAĞA VERİLDİ ABD'DE ÖLÜ BULUNAN YAĞMUR TEKTAŞ ADANA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Müge Anlı'nın ekibi kayıp anne Necmiye Hanım'ın memleketi Tekirdağ'a gitti. Tanıyan akrabası olan muhtar Cihan Erdal Demirbaş Güney ailesine ilişkin bildiklerini anlattı.

İşte, o iddialar!

Malkara Haliç Mahallesi Muhtarı, Necmiye Güney'in Ahsen Nur'u doğurduktan sonra başkalarının bebeği hastaneden alıp cami avlusuna bıraktığını, Necmiye Hanım'ın psikolojisinin iyi olmadığını, peşinden Mustafa adında bir adamın geldiğini ve aslında kendi köyüne sık sık gelmediğini, bir ayağının İstanbul'da olduğunu anlattı.

Necmiye Hanım ve ailesinin Mustafa tarafından dilendirildiğini, Necmiye'nin ve annesinin sevgilisi Mustafa tarafından öldürüldüğünü iddia etti. Canlı yayındaki Mustafa Bey bu iddiaları reddetti.