BAŞKAN ARAS KENTİ NASIL YÖNETECEĞİNİ AÇIKLADI BAŞKAN ARAS KENTİ NASIL YÖNETECEĞİNİ AÇIKLADI

Muğla'nın ünlü tatil beldesi Akyaka'da start alan tur, öncesinde Konakaltı İskender Alper Salonu Bahçesi'nde düzenlenen keyifli bir kahvaltı programıyla başladı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Menteşe Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güven, bisikletçilere güvenli ve keyifli bir sürüş diledi.

Gürün, Muğla'da bisiklet sporunun hızla geliştiğini ve yerli ve yabancı bisiklet severler için yeni rotalar oluşturulduğunu belirtti. Sporcuların, tur boyunca ülkenin en güzel koylarını keşfedeceğini ifade eden Gürün, etkinliğin katılımcılarına keyifli anlar yaşamalarını temenni etti.

Menteşe, Akyaka, Akbük, Ören, Bodrum, Datça ve Marmaris güzergahlarını içeren 261 kilometrelik rota boyunca sürecek etkinlik, bisikletçilere eşsiz doğal güzellikleriyle ünlü bu bölgeleri keşfetme fırsatı sunacak. Tur süresince sporcular, geceleri kamp alanlarında çadır kurarak dinlenecek ve 19 Ekim'de Akyaka'da tamamlanacak olan bu unutulmaz deneyimlerini paylaşacaklar. Bisiklet tutkunları, doğanın ve sporun uyumuyla geçen bu etkinlikle unutulmaz bir deneyim yaşama fırsatı bulacaklar.