Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bir parkta oyun oynayan 11 yaşındaki Salih P., sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayarak yaralandı. Olay, ilçe merkezindeki Yeni Mahalle’de bulunan soğuk hava deposu yanındaki çocuk parkında meydana geldi.

Aysu Türkoğlu, zorlu Tsugaru Kanalı'nı geçti
Aysu Türkoğlu, zorlu Tsugaru Kanalı'nı geçti
İçeriği Görüntüle

KÖPEĞİ VATANDAŞLAR UZAKLAŞTIRDILAR

Edinilen bilgiye göre, Salih P. oyun oynadığı sırada birden fazla sahipsiz köpeğin saldırısına uğradı. Sağ bacağından yaralanan çocuk, bağırarak yardım istedi. Çevredeki vatandaşlar hızla müdahale ederek köpekleri uzaklaştırdı ve durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine kısa sürede ulaşan 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahalenin ardından Salih P.’yi Köyceğiz Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Daha sonra Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen çocuğun tedavisi burada devam ediyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşanan talihsiz olayın ardından Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, Köyceğiz Belediye Başkanı ve ilgili belediye görevlileri hakkında görev ihmali gerekçesiyle soruşturma başlattı.