Muğla İl Emniyet Müdürlüğü birimleri, öğrencilere günlük yaşamlarında karşılaşabilecekleri tehlikelere karşı bilinçlendirme sağlamak için Toplum Destek Polisleri, Narkotik ve Siber Suçlarla Mücadele ekipleriyle işbirliği yaptı. Etkinlik kapsamında öğrencilere, Toplum Destek Polisleri tarafından geliştirilen KADES (Kadına Yönelik Şiddet) uygulaması, Narkotik ekipleri tarafından hazırlanan Uyuma uygulaması ve Siber Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yönetilen Siberay EGM sosyal medya hesapları tanıtıldı. Öğrencilere, olası tehlikeler konusunda bilgi sahibi olmaları için broşürler dağıtılarak detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi'ne ait narkotik madde arama köpeği Stark'ın gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar hakkında öğrencilere bilgiler sunuldu. Ayrıca, etkinlikte öğrencilere ikramlarda bulunularak samimi bir ortamda bilgi alışverişi sağlandı.

BOLU’DA İŞ ADAMINI GASP EDEN ÇETE LİDERİ MUĞLA’DA YAKALANDI BOLU’DA İŞ ADAMINI GASP EDEN ÇETE LİDERİ MUĞLA’DA YAKALANDI

Öğrenciler, bu tür etkinliklerin kendilerini güvenli ve bilinçli hissetmelerine katkı sağladığını belirtirken, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, gençleri bilinçlendirme çalışmalarının devam edeceğini ve toplumun daha güvenli bir geleceğe doğru ilerlemesine katkıda bulunmayı sürdüreceklerini ifade ettiler.