Muğla Büyükşehir Belediyesi, Kavaklıdere ilçesinde Turgut Özal Bulvarı, Menteşeoğlu, Mustafa Yılmaz ve Sazak Caddeleri başta olmak üzere bir dizi cadde ve yolun sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Gerçekleşen çalışmalar ise Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin 13 ilçede alt ve üstyapı projelerini sürdürdüğü geniş kapsamlı bir çalışma sonucu tamamlandı.

Kavaklıdere İlçe Merkezi'nde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının ardından, şimdi de üstyapı yenileme çalışmaları başarıyla tamamlandı. Yapılan projeler ise ilçenin daha modern ve güvenli bir altyapıya sahip olmasına katkı sağlamayı aöaçlıyor.

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN ALT VE ÜST YAPI PROJELERİ DEVAM EDİYOR!

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde yürüttüğü alt ve üstyapı projeleri, bölgenin yaşam kalitesini artırmak ve sakinlere daha iyi bir çevre sunmak amacıyla devam ediyor. Yapılan yol çalışmaları ise yerel halkın günlük yaşamını kolaylaştırmak ve ulaşımı daha verimli hale getirmek için önemli bir rol oynuyor.
Muğla Büyükşehir Belediyesi, yol ağında yer alan 4 bin 100 metre yolun tamamına 2 kat sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Bu çalışmaların detayları ise,

Kavaklıdere Karayolu Girişi - Turgut Özal Bulvarı: 1000 metrelik yolun sıcak asfalt serimi tamamlandı

Sazak Caddesi Meslek Yüksek Okulu - Karayolu Çıkışı: 1050 metrelik yolun sıcak asfalt serimi tamamlandı

Ayrıca, bu projenin bir parçası olarak toplam 2 bin metre yağmursuyu altyapısı da tamamlandı. Sazak Caddesi Meslek Yüksek Okulu girişinden 3. Etap TOKİ yanında bulunan dereye 200 metrelik 800'lük yağmursuyu ana hattı da imal edildi.

İlçede toplamda 8 bin metrekarelik yeni kaldırımlar yapılacak ve kaldırım ile baca yükseltme işlemleri de devam ediyor.