Marmaris Bayır Mahallesi’nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün yanı sıra, CHP Muğla Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Marmaris Belediye Başkan adayı Acar Ünlü, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tanıtım töreninde konuşan Bozburun Mahalle Muhtarı Duran Güleç, 70 yıllık su sorunlarının ortadan kalkacağını söyleyerek Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti. Güleç, “Zamanı geldi insanlar elini yıkadığı suyun tuzluluk nedeniyle köpürmediğini gördü. Yağmurlar az olunca tuzlanma daha çok arttı. Ancak Başkanımız Dr. Osman Gürün bu 70 yıllık sorunu ortadan kaldırıyor. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ederim” diye konuştu.

BAŞKAN ARAS KENTİ NASIL YÖNETECEĞİNİ AÇIKLADI BAŞKAN ARAS KENTİ NASIL YÖNETECEĞİNİ AÇIKLADI

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTMANIN GURURU İÇİNDEYİM

Tanıtım töreninde konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bozburun projesinin çok uzun soluklu bir proje olduğunu ve bu sorunu çözmek adına verdiği sözü tutmanın gururunu yaşadığını söyledi. Gürün, “Göreve geldiğimiz andan itibaren susuz olan bölgelerin su ihtiyaçlarını karşılamayı öncelik olarak belirledik. Tabi bu projenin hayata geçmesi hikâyesi uzun. İller bankası bize kredi verecekti. Fakat verilmedi. Sonrasında Büyükşehir Belediye meclisimizde yaptığımız çalışma ile projenin hayata geçmesini sağladık. Çünkü bizler muhtarlarımıza ve halkımıza söz vermiştik” dedi.