MUĞLA’DA İŞ YERİNE KURŞUN YAĞDIRILDI! OLAYDA ÖLEN, YARALANAN VAR MI? MUĞLA’DA İŞ YERİNE KURŞUN YAĞDIRILDI! OLAYDA ÖLEN, YARALANAN VAR MI?

31 Mart seçimlerinde yüzde 53.83’lük oy alarak Muğla’nın ilk İlçe Kadın Belediye Başkanı seçilen Gonca Köksal, Muğla Barosu salonunda düzenlenen mazbata töreninde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal ve Ula Belediye Başkanı Mehmet Caner mazbatalarını İl Seçim Kurul ve İlçe Seçim Kurulu Başkanlarının elinden aldı.

"ÇOK UMUT DOLU BİR SÜREÇ BAŞLIYOR MENTEŞE'MİZ İÇİN"

Menteşe Belediyesi önünde eski Başkan Bahattin Gümüş, görevini yeni Başkan Gonca Köksal’a devretti. Menteşe’nin yeni Belediye Başkanı Gonca Köksal burada yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin ilk yüzyılını geride bıraktık. İkinci yüzyılın başındayız. Yerel iktidarımızın Muğla’daki ilk 50 yılını geride bıraktık. İkinci 50 yılın en başındayız. Bahattin Başkanımızdan aldığımız bayrağı Belediye Meclis üyelerimiz ile Ahmet başkanımız ile en yüksek seviyeye birlikte taşıyacağız bundan emin olabilirsiniz. Çok güzel, çok olumlu ve çok umut dolu bir süreç başlıyor Menteşemiz için. 31 Mart’ta atığımız bu tohumlar yeşerecek. Çok teşekkür ederim Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Başkanlık makamında Menteşe eski Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Belediye Mührünü yeni Başkan Gonca Köksal’a teslim etti. Muğla Büyükşehir, Menteşe ve Ula Belediye Başkanlarının mazbata ve devir teslim törenlerine Muğla Milletvekilleri de katıldı.