Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında miting yapmak için yarın (3 Mart) Muğla’ya geliyor. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü de önlemler alıyor. Bu kapsamda emniyet, 02 Mart Cumartesi günü saat 12.00’den, 03 Mart Pazar günü saat 17.00’ye kadar araç trafiğine kapatılacak yerleri duyurdu.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru şöyle:

02.03.2024 Cumartesi günü saat:12.00’den, 03.03.2024 Pazar günü saat:17.00’ye kadar olan zaman zarfında;

-Atatürk Stadyumu ve çevresi (protokol, ana giriş ve kapalı spor salonu tarafında)

-Zübeyde Hanım Caddesi (Akbank ışıklı kavşak ile Demircioğlu Otel Kavşağı arasında her iki yönde)

-Atatürk Bulvarı (Adliye Kavşağı istikametinden, Teyyare Kavşağı istikametine her iki yönde)

-Adliye kavşağı (Adliye Kavşağı istikametinden, Şehitlik Kavşağı istikametine her iki yönde)

-Adliye Kavşağı (Adliye Kavşağı istikametinden, BP benzinlik istikametine her iki yönde)

-Dirgeme yolu (Emniyet Müd. Binası ile adliye/baro arasındaki yol üzerinde)

-Mustafa Sarı Caddesi ve bu caddeye bağlanan huzur evi yanındaki isimsiz Sokak, Barış Sokak , Özgür Sokak , Karya Sokak , Nuri Sungar Sokak , Basri Tözün Sokak , Dilber Çetme Sokak , Bulvar Sokak ) üzerinde,

-Akbank kavşağı (Şehit Özden aşınmaz caddesinin, Avcılar Sokak kavşağına kadar olan alanda) -Çamlık Sokak (Zübeyde Hanım Caddesi ile Yalçın otel arasında),

-Özer Türk Caddesi üzerinde,

MUĞLA’DA HAYALLER GÖKYÜZÜNDE MUĞLA’DA HAYALLER GÖKYÜZÜNDE

-Cumhuriyet meydanı ve meydana bağlanan caddeler üzerindeki ilk kavşak bitimine kadar olan alanlar ile,

-Hasan Ali Yücel Caddesi ile Zihni Derin Caddesi üzerinde; Park yasağı getirilerek, belirtilen arterler ihtiyaç halinde araç trafiğine kapatılacaktır.

03.03.2024 Pazar günü yapılacak olan sınav sebebiyle de sınava giren öğrencilerimizin trafik akımından etkilenmemesi amacıyla Adliye Kavşağı, Zübeyde Hanım Caddesi üzerinden, Emek Caddesi istikametine bağlı olarak, Yağcı Gacar Kavşağı istikametine trafik akımı, kavşak ve sokak başlarına görevlendirilen trafik personelince sağlanacak olup, sorumluluk alanlarımızdaki sınavın gerçekleştirileceği okul önlerinde de trafik personeli görevlendirilmiştir.

Trafik düzenlemelerinin yapıldığı alanlarda vatandaşlarımızın trafik akımında mağdur olmamaları amacıyla, görevli personelin yönlendirmelerine uymaları önemle duyurulur.”