Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, Başkan Vekili Haluk Beyimoğlu ve Futbol Direktörü Ozan Özkan’ın katıldığı törenle Muğlaspor’a imza atan Savaş Yılmaz, Muğlaspor forması ile şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti.

Muğlaspor’un güçlü ve deneyimli bir kadrosu olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Bu camiayı hak ettiği üst liglere taşımak için takım arkadaşlarımla beraber elimizden gelen en iyi mücadeleyi sahaya yansıtacağız” dedi.

Milli takımın tüm alt yaş kategorilerinde top koşturmuş Savaş Yılmaz, futbola Zeytinburnuspor altyapısında başladı. Zeytinburnuspor formasıyla profesyonelliğe imza attı. Ardından, Kayserispor ve Samsunspor formaları için Süper Lig’de mücadele etti. Samsunspor sonrası 1. Lig ekibi Boluspor’da oyadı ve  1461 Trabzon’a transfer oldu. Manisaspor, Adana Demirspor, Nevşehir Belediyespor, Sarıyer, Sakaryaspor ve Zonguldak Kömürspor formalarını giydi.

MUĞLA DAHİL 42 İLDE 'NARKOÇELİK-14' OPERASYONU: 321 ZEHİR TACİRİ YAKALANDI MUĞLA DAHİL 42 İLDE 'NARKOÇELİK-14' OPERASYONU: 321 ZEHİR TACİRİ YAKALANDI

Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda toplam 317 maça çıkan Savaş Yılmaz, U-21 Avrupa Şampiyonası’nda Milli forma için koştu. Orta saha ve ön liberoda koşan Savaş, 14 gol attı..