Misli.com Üçüncü Lig Dördüncü Grup’ta çıktığı 13 maçta 8 puan toplayabilen Muğlaspor, 17’inci hafta mücadelesinde kendi sahasında yarın Alanya Kestel ile karşı karşıya gelecek. Atatürk Stadyumu’nda saat 13.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Hakan Basık yönetecek.

Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, sezona kötü başladıklarını belirterek, "Her şeye rağmen teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Çok çalışarak bugünleri geride bırakacağımızdan hiç şüphemiz yok. Alanya Kestel maçını kazanarak çıkışa geçeceğiz. Teknik heyet ile futbolcularımıza olan inancımız tam. Birlik ve beraberlik içerisinde kara bulutları dağıtacağız. Yapacağımız takviyelerle üst sıralara tırmanacağız" dedi.

KONGRE YAPILMAYACAK

Muğlaspor Basın Sözcüsü Osman Pala ise, “Kulübümüzün yönetim kurulu tarafından Muğla Valiliği'ne yapılan Olağanüstü Genel Kurul talebi sonrasında Kovid-19 önlemlerine istinaden genel kurulun yapılamayacağı kulübümüze bildirildi. Dünya Sağlık Örgütü tarafından ilan edilen pandeminin sona ermesi ve hayatın normal seyrine dönmesi durumunda alınacak yeni kararlar doğrultusunda genel kurul sürecimizi planlayacağız” diye konuştu.

FENERBAHÇE’NİN SÜPER KUPA PLANI NETLEŞTİ FENERBAHÇE’NİN SÜPER KUPA PLANI NETLEŞTİ




Kaynak: Cavit Akgün