İki dönem Ortaca Belediye Başkanlığı CHP'li yapan Hasan Karaçelik,  dün akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.  Ortaca'da özel bir hastahane de, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Evli ve iki çocuk babası Karaçelik, ailesini yasa boğarken, Karaçelik’in ölümü sevenlerini de üzdü.

Ekran görüntüsü 2023-11-20 114643

Hasan Karaçelik Kimdir?

Hasan Karaçelik, 1955 yılında Ortaca'da doğdu. İlk ve orta öğrenimi Ortaca'da tamamladıktan sonra liseyi Muğla Turgut Reis Lisesi'nde bitirdi.
1971 yılında Konya Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi Makine bölümünü kazanan Karaçelik 1978' de mühendis olarak mezun oldu.
Karaçelik, 1999 yılında yapılan yerel seçimlerde CHP'den kontenjan adayı olarak seçildi ve bu dönemde Belediye Meclisi üyesi ve Başkan vekilliği hizmetlerinde bulundu.
Rahmetli öğretmen Koray Yalılı ile birlikte Ortaca’nın ilk süreli basılı yayın organı olan Ortaca Postası gazetesini çıkarttı. 

HASTANE GİRİŞİNDE DOĞALGAZ HATTI PATLADI; GİRİŞ ÇIKIŞLAR KAPATILDI HASTANE GİRİŞİNDE DOĞALGAZ HATTI PATLADI; GİRİŞ ÇIKIŞLAR KAPATILDI

Hasan Karaçelik, 2 çocuk babasıdır.

Haber48 ailesi olarak ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.