Ortaca Kaymakamı turizm sezonu öncesi Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesi’ni ziyaret ederek doğal güzellikleri inceledi ve Ortaca Belediyesi tarafından daha önce yapılan çevre düzenleme çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

UZUNDEMİR’DEN DUYGUSAL VEDA: ORTACA İÇİN SAĞLIĞIMI KAYBETTİM UZUNDEMİR’DEN DUYGUSAL VEDA: ORTACA İÇİN SAĞLIĞIMI KAYBETTİM

Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş, turizm sezonu öncesi Dalyan’ı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ortaca Belediyesi’nin daha önce yapmış olduğu çevre düzenleme çalışmalarını da inceleyen Kaymakam Aktaş, Dalyan’ın turistik potansiyelini değerlendirdi ve bölgedeki turizm altyapısını inceledi.

Ziyaret sırasında çeşitli esnafı ve turistik tesisleri ziyaret eden Kaymakam Aktaş, bölgedeki turizm faaliyetlerinin daha da geliştirilmesi için yapılması gerekenleri değerlendirdi. Dalyan’ın doğal güzellikleri ve tarihi dokusuna vurgu yapan Aktaş, turizm sezonunun başarılı geçmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını ifade etti. Kaymakam Aktaş’ın ziyareti, bölgedeki turizm sektörü temsilcileri tarafından olumlu karşılandı.

Kaymakam Aktaş’a Dalyan ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürü Serpil Çalışkan, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Cantürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Kaplan eşlik etti.