Daha önce Muğla Süper Amatör Lig B Grubu’nda play-off’a çıkmayı garantileyen 1000A Yapı Ortaca Belediyespor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Dalaman Belediye Gençlik Spor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra galibiyetlerine kaldığı yerden devam etti.

Ortaca’da Karaçulhaspor ile karşılaşan Ortaca temsilcisi karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergiledi. Kısa süre önce kadrosunda rotasyona da giden 1000A Yapı Ortaca Belediyespor rakibi Karaçulhaspor’a acımadı.

1000A Yapı Ortaca Belediyespor 21. dakikada Alper’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Ardından 40. dakikada kazanılan penaltı atışını gole çeviren Metin durumu 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

1000A Yapı Ortaca Belediyespor ikinci yarıya da hızlı başladı. Önde pres yaparak rakibini karşılayan Ortaca temsilcisi Karaçulhaspor’a kendi yarı alanından çıkma fırsatı vermedi. Dakikalar 69’u gösterdiğinde sahneye Serkan çıktı. Durumu 3-0’a getiren golü atan Serkan güzel futbolunu da golle süslemiş oldu. Sahanın yıldızlarından Yusuf Eren maçın skorunu belli eden golü 87. Dakikada kaydetti. Maç Yusuf Eren’in golü ile 4-0 sona erdi.

Bu skorla 1000A Yapı Ortaca Belediyespor puanını 26’ya yükselterek liderliğini devam ettirirken Karaçulhaspor 9 puanla 7 sırada yer aldı. 1000A Yapı Ortaca Belediyespor 21 Ocak Pazar günü saat 14’te Marmaris Belediye Spor ile Ortaca’da karşılaşacak. Karaçulhaspor ise kendi sahasında Dalyanspor’u ağırlayacak.

MUĞLA’DA KORKUTAN YANGIN! BÜYÜK ZARAR VAR! MUĞLA’DA KORKUTAN YANGIN! BÜYÜK ZARAR VAR!