Muğla Süper Amatör Küme Ligi Play Off Grubu’nda mücadele eden ve geçen hafta deplasmanda Dr. Alp Milasspor’u 2-0 yenen 1000A Yapı Ortaca Belediyespor, bugün evinde Marmaris Gençlikspor’u ağırladı. 1000A Yapı Ortaca Belediyespor karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Karşılaşma öncesinde, Marmaris Gençlik Spor Futbol Şube Sorumlusu Bilal Topaloğlu, karşılaşmayı canlı yayınlayan Haber48 TV’ye açıklamalarda bulundu.

AKÇABEL AİLESİ’NDEN, ORTACA YÜCELEN HASTANESİ’NE ÖZEL TEŞEKKÜR AKÇABEL AİLESİ’NDEN, ORTACA YÜCELEN HASTANESİ’NE ÖZEL TEŞEKKÜR

ORTACASPOR BELEDİYESPOR’A BAŞARILAR DİLİYORUZ

Topaloğlu’nun açıklaması şöyle: “3 yıldır bu liglerde mücadele diyoruz. Ortaca Belediyespor ile yönetim anlamında ciddi dostluğumuz var. Hak eden kazansın istiyoruz. Biz her zaman hak edenin yanında olduğumuzu düşünüyoruz. Geçen sene Ortaca Belediyespor’a ciddi haksızlıklar oldu. Onun arkasındayız. Erem Başkanımızın arkasındayız. Bu yıl taraftarımızı getirdik. Ortaca ile problemimiz yok. Hak eden, güzel oynanan kazansın. Takımızın ciddi problemlerden geçiyor. Siz de biliyorsunuz bizim karşımızda maalesef bir belediye spor yönetimi var. Hiçbir şekilde bize destek vermiyorlar. Doğrunun yanındayız. Mücadele ediyoruz. Ama şampiyon oluruz, olamayız. Ama şampiyon olanı da gerçekten alkışlarız. Biz zorlu yollarda mücadelemizi devam ediyoruz. Ortaca Spor’a başarılar diliyoruz.”

KÖKLÜ KULÜBÜZ

“1931 yılında kurulduk. TFF’ye kayıtlı 58. kulubüz. Marmaris Türkiye’nin büyük kulübüdür. Yaşatmaya çalışıyoruz. Ama maalesef içimize siyaset girdi. Bugün yenilgi önemli değil. Önemli olan bu kulübü yaşatmak.  Herkesin büyük emeği var. Erem’i başkanın emeği var. Kim hak ediyorsa o kazansız. Sıkıntımız yok. Birlik ve beraberliğin yanındayız. Bugün Ortaca Belediyespor’u destekliyoruz. 3 yıldır büyük emek var. Biz şampiyon olursak Marmaris Belediyesi’ne karşı onurlu bir duruşla gerçekleştirmiş olacağız. Hiçbir destek almadan olacağız.”