MUĞLA İLÇESİNDEN DÜNYAYA 2 ÜRÜN! İŞTE O ÜLKELER MUĞLA İLÇESİNDEN DÜNYAYA 2 ÜRÜN! İŞTE O ÜLKELER

Muğla’nın Ortaca ilçesinde,  Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Ortaca Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Gençlik Merkezi’nin açılışına, Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, AK Parti Ortaca İlçe Başkanı Burak Kaplan, Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Serpil Çalışkan, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

ÖNEMLİ BİR AMACA HİZMET EDİYOR

İlçe kaymakamı Kenan Aktaş, açılışta yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilatı vesilesiyle yaygın olarak yapılan gençlik merkezleri, spor sahaları ve spor tesislerinin önemli bir amaca hizmet ettiğini söyledi. Aktaş, bu tesisler sayesinde gençlerin sosyokültürel bütünleşme ve birlikteliğinin sağlandığını, bu sayede gençlerin farklı yollara yönelmelerinin engellendiğini aktardı.

Aktaş, şöyle devam etti: “Bu anlamda açılışını yaptığımız Ortaca Gençlik Merkezi’nin gençlerimizin sosyokültürel manada gelişimine katkı sağlayacağına inanıyorum.

ORTACA HAK ETTİĞİ DEĞERİ ALACAK

Bu yeterli mi tabii değil. İnşallah ilerleyen zamanlarda Ortaca’ya gerek devletimizin katkısıyla gerekse yerel dinamiklerin, belediyemizin katkısıyla büyük bir gençlik merkezinin yapılması gerekiyor diye düşünüyorum.  Ayrıca Ortaca’da bir kültür merkezi ve Ortaca’ya yakışır bir kütüphanenin de yapılması gerektiğini düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda da bunun yapılacağına inanıyorum. İnşallah bu benzeri eserlerle Ortaca ilçemiz bölgenin parlayan bir ilçesi olacak. Ortaca son zamanlarla yapılan yatırımlarla birlikte hak ettiği değeri almış olacak. “