Koronavirüs salgınının başlaması ile alınan tedbirler kapsamında, Ortaca Kaymakamlığı bünyesinde birden fazla kurum personelinin katılımı ile Vefa Sosyal Destek Grubu, Seyahat İzin Kurulu, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Çalışma Grubu oluşturuldu.

Kaymakam Oktay Erdoğan; “Koronavirüs Salgına karşı ilk günlerden itibaren kademeli olarak etkin önlemler alındı. Alınan önlemler kapsamında vatandaşlarımızın mağdur olmaması için Vefa Sosyal Destek Grubu, Seyahat İzin Kurulu Çalışma Grubu, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Çalışma Grubu oluşturuldu. Vatandaşlarımızın acil ihtiyaçları başta olmak üzere, günlük eczane, market ve maaş talepleri gibi birçok hususta istekleri karşılandı. Birçok kurum personelinin katılımı ile oluşturulan bu gruplarda gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan herkese teşekkür ederim” dedi.

Bu kapsamda kamu kurum ve kuruluşları ile diğer kurumlarda çalışan 190 personele başarı ve teşekkür belgesi verildi. Ayrıca pandemi süresince Kaymakamlığımız çalışmalarına destek veren STK’lara ve özel işletmelere de teşekkür belgesi takdim edildi.

MUĞLA İLÇESİNDEN DÜNYAYA 2 ÜRÜN! İŞTE O ÜLKELER MUĞLA İLÇESİNDEN DÜNYAYA 2 ÜRÜN! İŞTE O ÜLKELER