Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, 25 Ocak Cumartesi günü iş çıkışı kız arkadaşıyla birlikte Ortaca Demokrasi ve Şehitler Meydanı'nda dayısını bekleyen F.Y. isimli genç kadın, arkadaşının markete gittiği sırada arkasından birinin yaklaştığını hissetti. F.Y. rahatsız olarak arkasına döndüğü sırada, genç kadına yaklaşan bir adam hızla yanından geçti. Birkaç dakika sonra aynı şahıs F.Y.'ye arkasından saldırarak ağzını ve burnunu elleriyle kapattı. Bir süre nefes alamayan genç kadın, can havliyle çırpınarak kendisine saldıran şahısı teklemedi. Adının Fedai A. olduğu öğrenilen saldırganın dikkatinin dağılması üzerine, Fedai A.'nın elinden kurtulan F.Y., bağırarak yardım istedi. Paniğe kapılan Fedai A. koşarak olay yerinden kaçtı. 

Fedai A.'nın kaçmasının ardından dayısının gelmesini bekleyen genç kadın, Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu. Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemesi ve titiz çalışması sonucu yakalanan Fedai A. 30 Ocak Perşembe günü savcılık tarafından tutuklanarak Fethiye Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Daha Önce de Kadınlara Saldırmış!

Fedai A.'nın sicilinin de temiz olmadığı ortaya çıktı. Daha önce iki kez kadınlara saldırdığı öğrenilen saldırganın bu kez indirimsiz olarak üst sınırdan cezalandırılması talep ediliyor. Aslen Aydın İncirliova İlçesi'nden olduğu öğrenilen Fedai A.'nın, Ortaca'ya birkaç günlüğüne pazarlama amacıyla geldiği belirtildi. 

Saldırganın emniyette verdiği ifadesinde, "Sadece öpmek istedim" dediği öğrenildi. 

AKÇABEL AİLESİ’NDEN, ORTACA YÜCELEN HASTANESİ’NE ÖZEL TEŞEKKÜR AKÇABEL AİLESİ’NDEN, ORTACA YÜCELEN HASTANESİ’NE ÖZEL TEŞEKKÜR