MUHTAR, DURUMU MÜGE ANLI PROGRAMINA İLETTİ

Ortaca’nın Ekşiliyurt Mahallesi’nde yaşayan Selahattin Yalnız isimli kişi geçtiğimiz hafta mahalle muhtarı Meral Uysal’ı aradı ve yanında yaşayan 2 kızın ‘parasını çalarak’ kaçtığını söyledi. Meral Uysal, Selahattin Yalnız ile bir görüşme yaptı. Görüşmede Yalnız., muhtar Uysal’a, “Bu kızlar bana uyku ilacı içirdi, öldürmeye çalıştı, bana her türlü iftirayı attı. ”dedi. Muhtar, durumdan şüphelendi. Konuyu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına aktardı.

CANLI YAYINA ÇIKTILAR

Program ekibi olayı inceledi. 29 Mayıs günü de Selahattin Yalnız, birlikte yaşadığı Fitnat E. ve E.’nin eski kocasından kızı G.D. canlı yayına çıktı. Canlı yayında Selahattin Yalnız, birlikte yaşadığı Fitnat E.’nin kızı B.D. (18) ile evlerinde yaşayan kızının arkadaşı F.T.B.’nin (24) kendisine uyku ilacı verdiğini, parasını alıp kaçtığını anlattı. Kayıp olduğu belirtilen B.D. ile F.T.B. de Müge Anlı’nın programına katıldı.

ŞOKE EDEN AÇIKLAMALAR GELDİ

Programda canlı yayınla Selahattin Yalnız'ın evine bağlanıldı. Programda şoke eden açıklamalar geldi. Selahattin Yalnız'ın evinde yaşayan 3 kıza da 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Selahattin Yalnız iddiaları reddetti. Ayrıca, Selahattin Yalnız'ın kızlara şiddette bulunduğu da ileri sürüldü.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Olayın ortaya çıkmasının ardından Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Selahattin Yalnız'ın yaşadığı eve geldi ve gözaltı işlemini gerçekleştirdi. Ayrıca anne Fitnat E. ile 3 kızda emniyete getirildi.

ORTACA'NIN NİNJA KAPLUMBAĞALARI 2 YIL SÜREN TEDAVİNİN ARDINDAN DENİZE SALINDI ORTACA'NIN NİNJA KAPLUMBAĞALARI 2 YIL SÜREN TEDAVİNİN ARDINDAN DENİZE SALINDI

LİNÇ EDİLMEK İSTEDİLER

Selahattin Yalnız'ın emniyete getirilmesi sırasında polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Bazı vatandaşların Yalnız'a saldırma girişimini polis ekipleri önledi.

TUTUKLANDI

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan şahıslar, dün adliye sevk edildi. Selahattin Yalnız'ın mahkemedeki işlemleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Yalnız cinsel istismar suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fitnat E. ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol hükümlerince serbest bırakıldı. Fitnat E.’nin yanlarında yaşayan engelli kızının Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındığı kaydedildi.