SKANDALIN HABERİNİ YAPMIŞTIK

Haber48 olarak 19 Mart tarihinde ‘Dalyan Kanalı’nda çevre katliamı yapılan arazi CHP Ortaca adayı Evren Tezcan’ın çıktı’ başlıklı bir haber yapmıştık. Haberimiz şöyleydi: “CHP Ortaca Belediye Başkan Adayı ve otel işletmecisi Evren Tezcan'a ait Dalyan Kanalı'nda yer alan 80 dönümlük arazide, iş makineleriyle sazlıklar söküldü. Avrupa'nın en iyi korunan açık alanları arasında gösterilen 10 kilometre uzunluğundaki kanalın kenarındaki sazlıkların sökülmesi üzerine Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü harekete geçti.

Bölgede yapılan inceleme sonrası konu 'Çevre Kanunu ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanunun 6. maddesi' kapsamında gerekli işlemlerin yapılması için Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne aktarıldı. Kaunos Antik Kenti ile tarihi açıdan zengin olan, tatlı ve tuzlu suyu, kumsalıyla dikkat çeken bölgede, Milli Parklar Şube Müdürlüğü görevlilerinin incelemelerinin sürdüğü bildirildi.

Tezcan, "Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından kanalda bir çalışma gerçekleştirilmiş. Arazinizde çalışma yapılıyor, diye arayanlar oldu. Biz de oraya gidince öğrendik. Bilgimiz dışında gerçekleşti, şok olduk" dedi.”

HABERDEN SONRA SÜRPRİZ GÖRÜŞME

Haberin yapıldığı günün gecesinde saat 00.30 sıralarında sürpriz bir görüşmenin gerçekleştiğini öğrendik. Edindiğimiz bilgi ve iddialara göre, CHP Ortaca Belediye Başkan Adayı Evren Tezcan ile İyi Parti Ortaca Belediye Başkan Adayı Recep Güneş bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin yaklaşık bir saat sürdüğü yine edindiğimiz bilgiler arasında. İyi Parti seçim ofisinde gerçekleşen görüşmeyi gören şahitlerin olduğunu biliyoruz.

GÜNEŞ, MHP BAŞKAN ADAYLIĞINDAN ÇEKİLMİŞTİ

2019 yılındaki yerel seçimlerde MHP Ortaca Belediye Başkan Adayı olan ancak meclis listesi nedeniyle adaylıktan çekilen Recep Güneş ile Evren Tezcan arasında gece yarısı yaklaşık bir saat ne görüşülmüş olabileceğini kamuoyu merak ediyor.

RECEP GÜNEŞ İLE EVREN TEZCAN ARASINDA İTTİFAK MI!

O görüşmede, Recep Güneş ile CHP Ortaca Adayı Evren Tezcan arasında ittifak mı konuşuldu sorusu gündeme bomba gibi düştü. Yine o görüşmede siyaset dışında Dalyan’daki katliamda konuşuldu mu merak ediliyor.

MUĞLA İLÇESİNDEN DÜNYAYA 2 ÜRÜN! İŞTE O ÜLKELER MUĞLA İLÇESİNDEN DÜNYAYA 2 ÜRÜN! İŞTE O ÜLKELER

Öte yandan, İyi Parti Belediye Başkan adayı Recep Güneş, gazetemiz imtiyaz sahibi Metin Gire ile görüşmesinde böyle bir görüşmede bulunmadıklarını iddia etti.